18. sep 2018

Kursus i Ringsted: Tag hele bestyrelsen med

Varmeforsyningsloven er et af de vigtigste redskaber for bestyrelse og ledelse i et fjernvarmeselskab. I november afholdes det populære kursus i Varmeforsyningsloven i Ringsted. 

Er du med til at træffe beslutninger om driften? Så har brug for at kende Varmeforsyningsloven og de spilleregler, som skal følges, når man driver en varmeforsyningsvirksomhed. Det gælder både, hvis du er bestyrelsesmedlem eller leder.

Der plejer at være fyldt op i lokalet, når Dansk Fjernvarme afholder kursus i Varmeforsyningsloven. Den 6. november går det løs i Ringsted, når ledere og bestyrelsesmedlemmer mødes for at få et indblik i de grundlæggende spilleregler gennem praktiske eksempler og konkrete afgørelser fra myndigheder. Det kan være en fordel at komme flere fra samme bestyrelse så man har det samme grundlag at træffe beslutninger ud fra.

- Gennem de sidste år, har vi set en tendens til, at der kommer mange deltagere fra samme selskab til dette kursus. Det er især bestyrelser, hvor hele eller størstedelen af bestyrelsen deltager, hvilket vi har fået rigtig god feedback på. Det giver et godt fælles udgangspunkt at blive gode venner med Varmeforsyningsloven samtidig med, at man til kurset får dannet et netværk, som man senere kan tage kontakt til og sparre med, fortæller uddannelseskonsulent hos Dansk Fjernvarme, Lisbeth Aagaard Mountfield.

Flere kurser på Sjælland
Igennem de sidste år har der været stor efterspørgsel på, at flere af Dansk Fjernvarmes kurser afholdes på Sjælland. Derfor håber Lisbeth Aagaard Mountfield også, at det populære kursus i Varmeforsyningsloven kan tiltrække ligeså mange deltagere som når det afholdes i Fjernvarmens Hus i Kolding.

- I 2017 var der simpelthen ikke nok tilmeldte i Ringsted og derfor var vi nødt til at aflyse. Det er ærgerligt, at de interesserede så skal hele vejen til Kolding, så derfor håber jeg meget, at interessen i år udmønter sig i et stort deltagerantal. Det giver, alt andet lige, et bedre kursus, hvor der er mulighed for at erfaringsudveksle og opbygge et stort netværk, lyder det fra uddannelseskonsulenten.

Kurset afholdes i Ringsted den 6. november 2018 og i Fjernvarmens Hus den 28. marts 2019. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

11. okt 2018 Landsmøde

LM2018: De første 2.000 tilmeldinger er tikket ind

For femte år i træk, tiltrækker Dansk Fjernvarmes landsmøde mere end 2.000 deltagere. Det er fortsat muligt at tilmelde sig energibranchens største begivenhed. 

04. okt 2018

Sidste udkald: Inspirationsdag for grundbeløbsværkerne

På mandag holder Dansk Fjernvarme en inspirationsdag for de medlemsværker, der rammes hårdt af grundbeløbets bortfald. Det er stadig muligt at nå med.

04. okt 2018 Landsmøde

Hotel til landsmødet: Gebyr sendes retur

VisitAalborg opkræver ikke anvisningsgebyr for bookede værelser til Dansk Fjernvarmes landsmøde. Det glæder Dansk Fjernvarmes direktør, der ser det som et plaster på såret.  

04. okt 2018 Landsmøde

Værum Ørum Kraftvarmeværk er nomineret til Fjernvarmeprisen 2018

Værum Ørum Kraftvarmeværk er nomineret til Fjernvarmeprisen 2018 for deres arbejde med at sænke deres priser. På ti år har de skåret over 20.000 kroner af varmepriserne.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.