Landsmøde

Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2021

Sæt kryds i kalenderen den 28.-29. oktober, hvor vi afholder Dansk Fjernvarmes landsmøde. 

LANDSMØDE 2021: CENTRUM FOR DET GRØNNE DANMARK

I år er det igen muligt at holde Dansk Fjernvarmes store landsmøde som vi kender det. Landsmødet afholdes i år for 62. gang, efter sidst års afløser – den Virtuelle Konference. Turen går i år til det nordjyske og det velkendte Aalborg Kongres & Kultur Center.

Her samles hele energi-, og forsyningsbranchen endnu engang til årets største begivenhed i energisektoren. Mere end 2.000 deltagere bruger to dage på at diskutere politik, teknik og nyeste trends på markedet.

I år udfolder vi temaet CENTRUM FOR DET GRØNNE DANMARK. For fjernvarmen er ikke bare opstillede rapporter og virkelighedsfjerne teorier – fjernvarme er konkrete løsninger, der omsættes i grøn varme til grønne byer og lokalsamfund!

Men hvilken rolle spiller fjernvarmen egentlig i den grønne omstilling? I en tid hvor alle taler om elektrificering og 100% VE energi er der så en fremtid for fjernvarmen?  Det korte svar er JA!

Fjernvarmen er en central del af løsningen i den grønne omstilling, for der er ingen udnyttelse af overskudsenergi eller sektorkobling uden et fjernvarmenet til at binde det hele sammen.

Vi ses på Landsmøde 2021
Planlægningen af årets landsmøde er i fuld gang. Du kan glæde dig til et spændende og inspirerende program, som bl.a. kommer omkring emnerne: Sektorkobling, Grønne byer og lokalsamfund, digitalisering og meget mere.

Energi-, forsynings- og klimaminister Dan Jørgensen kigger også forbi, ligesom en masse andre aktuelle indlægsholder fra hele energibranchen.

I år kan du igen gå på opdagelse i en spændende træfpunkt­udstilling, hvor branchen står klar til at præsentere dig for de bedste løsninger og en snak om dine konkrete udfordringer.

Vi anbefaler , at du løbende holde dig opdateret på programmet og de seneste tilpasninger på vores hjemmeside eller via vores nyhedsbreve.

 

Tilmeldingen til Landsmøde 2021 samt booking af hotel åbner onsdag den 18. august 2021 kl. 11.00. 

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer.