Landsmøde

Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2020

Du kan her læse mere om årets største begivenhed i energisektoren, som hvert år samler mere end 2.000 deltagere for at diskutere politik, teknik og nyeste trends på markedet.

Landsmøde 2020: GRØN VARME TIL ALLE

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2020 sætter fokus på den grønne omstilling og muligheden for, at alle danskere kan få grøn varme. Årets tema bliver gransket af en lang række indlægsholdere – både de politiske, de tekniske og de akademiske.

Her på siden vil du løbende kunne følge med i årets program, praktisk information osv.

Ultimo maj og primo juni åbnes der for køb af stand, træfpunkt og minitræfpunkt for FIF Marketings medlemmer. Læs mere om det her.

Medio august åbner Dansk Fjernvarme for tilmelding til landsmødet og for booking af hoteller. Vi informerer løbende om dette i vores nyhedsbreve, som du kan tilmelde dig her.

Landsmødet 2020 bliver afholdt i Tivoli Hotel & Congress Center i København den 29.-30. oktober 2020.

Om corona-epidemien vil komme til at påvirke landsmødet, er endnu for tidligt at gisne om. Dansk Fjernvarme afholder dog kun landsmøde, hvis det er sundhedsmæssigt forsvarligt, og vi følger alle myndighedernes retningslinjer. Restriktionerne lettes nærmest dag for dag, og hvad der gælder i dag, kan nå at være ændret mange gange inden landsmødets afholdelse i slutningen af oktober. 

Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan, for at deltagere, udstillere, indlægsholdere og eget personale trygt kan deltage i landsmødet, uden at være bekymrede for smitte.