Landsmøde

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2019

Årets største begivenhed i energisektoren – Dansk Fjernvarmes landsmøde – samler hvert år mere end 2.000 mennesker indenfor branchen til debatter og erfaringsudveksling.

LANDSMØDE 2019: FORSYNING - EN DEL AF DIN VELFÆRD
I år holder Dansk Fjernvarme landsmøde for 61. gang. Det sker i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor hele energi- og forsyningsbranchen samles til årets største begivenhed i energisektoren. Mere end 2.000 deltagere bruger to dage på at diskutere politik, teknik og nyeste trends på markedet.

I år udfolder vi temaet FORSYNING EN DEL AF DIN VELFÆRD. For er forsyningen en del af velfærden på linje med børnehaver og ældrepleje? Og hvordan kan den levere ind til FN’s verdensmål for bæredygtighed? Du kan blandt andre kan glæde dig til at møde Mads og Monopolet med fire energiordførere, Kina-ekspert Christine Boutrup, Pelle Dragsted (EL), bestyrelsesmedlem i Radius og quizz med Signe Molde og mange, mange flere.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt kigger også forbi, og vil valget det anderledes, forventer vi, at den nye minister kommer og beretter om regeringsgrundlaget.
Igen i år kan du gå på opdagelse i en spændende træfpunktudstilling, hvor branchen står klar til at præsentere dig for de bedste løsninger og en snak om dine konkrete udfordringer.

Tilmeldingen til næste landsmøde samt booking af hotel åbner onsdag den 4. september 2019. 

Vi glæder os til at se dig!

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.