01. jan 0001 Landsmøde

Dansk Fjernvarmes stand

Du finder Dansk Fjernvarmes stand i foyeren i Aalborg Kongres & Kultur Center. Her vil du kunne møde fagfolk fra Dansk Fjernvarme, Grøn Energi og Handelsselskabet, ligesom du kan få mere at vide om aktuelle kurser fra Dansk Fjernvarme.

Sidste år kunne du som deltager til landsmødet prøve vores meget populære selfieboks, hvilket Connie Hedegaard og Kim Mortensen benyttede sig af. I år har vi fundet på noget nyt.

Også i 2018 har Dansk Fjernvarme en stand på landsmødet, hvor vi vanen tro giver plads til både Grøn Energi og Dansk Fjernvarmes Handelsselskab.

I år sætter vi fokus på landsmødetemaet INVESTER I FREMTIDEN. Du kan derfor se frem til at prøve fjernvarmens helt eget lykkehjul, hvor du kan gætte på hvilke investeringer vi bør lave i fremtiden. Ved at prøve lykkehjulet, deltager du i konkurrencen om en flot præmie. 

Få en snak med Dansk Fjernvarmes medarbejdere
Det vil i løbet af landsmødet være muligt at møde en lang række medarbejdere fra Dansk Fjernvarme, som står klar til en snak om løst og fast, samt konkrete spørgsmål og info om kurser og arrangementer.

Vi glæder os til at se dig. 

Landsmøde

Landsmøde 2018: Vi glæder os til at se dig i Aalborg!

Her på siden kan du finde alle informationer om Dansk Fjernvarmes landsmøde inkl. tilmelding, hotel, udstilling og den store jubilæumsfest.

Klik herunder for tilmelding.

15. okt 2018 Landsmøde

Hvem skal løbe med Fjernvarmeprisen 2018?

For første gang, skal der stemmes om hvem, der skal vinde Fjernvarmeprisen 2018. Hvis du er tilmeldt den store jubilæumsfest til landsmødet, har du mulighed for at afgive din stemme. Se de nominerede her. 

15. okt 2018 Landsmøde

LM2018: Prøv lykken på Dansk Fjernvarmes stand

På Dansk Fjernvarmes stand til landsmødet kan du være med til at investere i fremtiden ved at prøve vores investeringshjul. Hvis du er heldig, kommer du derfra med guld i hånden. 

11. okt 2018 Landsmøde

LM2018: De første 2.000 tilmeldinger er tikket ind

For femte år i træk, tiltrækker Dansk Fjernvarmes landsmøde mere end 2.000 deltagere. Det er fortsat muligt at tilmelde sig energibranchens største begivenhed. 

04. okt 2018 Landsmøde

Hotel til landsmødet: Gebyr sendes retur

VisitAalborg opkræver ikke anvisningsgebyr for bookede værelser til Dansk Fjernvarmes landsmøde. Det glæder Dansk Fjernvarmes direktør, der ser det som et plaster på såret.