20. aug 2018 Landsmøde

Hotel

Booking af hotelværelser åbner igen onsdag den 5. september kl. 13.00. 

Dansk Fjernvarme har i samarbejde med VisitAalborg forhåndsreserveret hotelværelser i Aalborg til landsmødet. I år har vi sørget for endnu flere hotelværelser så flere landsmødedeltagere kan overnatte tæt på centrum. 

Du kan under Download se et kort over de hoteller, hvor det er muligt at reservere værelser. 

Link til booking af hotelværelse
Klik her for booking af hotelværelse

Du mister IKKE dine værelser efter 24 timer
På grund af de tekniske problemer, der har været med booking-systemet, behøver du ikke navngive dine værelser indenfor de første 24 timer. Vi opfordrer til, at du venter til torsdag eller fredag, hvor der er mindre pres på systemet. 

Følg vejledningen
Vi har i år lavet en guide samt to videoer, som viser hvordan du booker hotelværelser til landsmødet og hvordan du navngiver deltagerne, som skal bo på de enkelte hotelværelser. Du finder den skriftlige vejledning under Download og filmene herunder.

Vi håber filmene og/eller den skriftlige vejledning vil hjælpe dig til at booke hotelværelser, når vi åbner for tilmeldingen. 

Hvis du har spørgsmål til booking af hotelværelser, er du velkommen til at kontakte VisitAalborg. Find kontaktoplysninger under Kontakt her på siden. Landsmøde

Landsmøde 2018: Vi glæder os til at se dig i Aalborg!

Her på siden kan du finde alle informationer om Dansk Fjernvarmes landsmøde inkl. tilmelding, hotel, udstilling og den store jubilæumsfest.

Klik herunder for tilmelding.

15. okt 2018 Landsmøde

Hvem skal løbe med Fjernvarmeprisen 2018?

For første gang, skal der stemmes om hvem, der skal vinde Fjernvarmeprisen 2018. Hvis du er tilmeldt den store jubilæumsfest til landsmødet, har du mulighed for at afgive din stemme. Se de nominerede her. 

15. okt 2018 Landsmøde

LM2018: Prøv lykken på Dansk Fjernvarmes stand

På Dansk Fjernvarmes stand til landsmødet kan du være med til at investere i fremtiden ved at prøve vores investeringshjul. Hvis du er heldig, kommer du derfra med guld i hånden. 

11. okt 2018 Landsmøde

LM2018: De første 2.000 tilmeldinger er tikket ind

For femte år i træk, tiltrækker Dansk Fjernvarmes landsmøde mere end 2.000 deltagere. Det er fortsat muligt at tilmelde sig energibranchens største begivenhed. 

04. okt 2018 Landsmøde

Hotel til landsmødet: Gebyr sendes retur

VisitAalborg opkræver ikke anvisningsgebyr for bookede værelser til Dansk Fjernvarmes landsmøde. Det glæder Dansk Fjernvarmes direktør, der ser det som et plaster på såret.