Dansk Fjernvarmes landsmøde

Landsmødet er årets største arrangement i energibranchen
og samler hvert år i oktober mere end 2.000 deltagere
til indlæg, debatter og erfaringsudveksling.
  • Årets største event i energibranchen
  • Netværk med mere end 2.000 andre deltagere
  • Aktuelle politiske og faglige indlæg

Kig tilbage på Landsmøde 2021

15. nov 2021 Landsmøde

Priess: Vi skal værne om dansk fjernvarme

Dansk Fjernvarmes landsmøde er ifølge Priess A/S ikke bare et vigtigt forum, hvor de kan møde deres kunder i øjenhøjde og høre om deres behov. For dem er det også en fast tradition, fordi de ser det som et vigtigt led i at værne om fjernvarme i Danmark.

11. nov 2021 Landsmøde

Der er stor tilfredshed med Landsmøde 2021

Dansk Fjernvarme har generelt fået meget gode tilkendegivelser fra deltagerne på Landsmøde 2021. 86 procent har været tilfredse eller meget tilfredse med deres deltagelse på landsmødet.

08. nov 2021 Landsmøde

For BL Termografi er landsmøderne en fast tradition

BL Termografi har leveret løsninger til fjernvarmebranchen siden 1970’erne og er en veletableret spiller på markedet. Netop derfor har de også været med på Dansk Fjernvarmes landsmøde i over 30 år. Muligheden for at interagere med deres kunder i et uformelt miljø har gjort landsmødet til en fast tradition. 

04. nov 2021 Landsmøde

Det er nemt at nå ud til fjernvarmesektoren

Fjernvarmeunitleverandøren Fortes Energy Systems oplevede stor interesse for deres løsninger på Landsmødet 2021. Direktør Per Hedegaard ser landsmødet som en af de bedste muligheder for at nå ud til fjernvarmesektoren – derfor forventer virksomheden også at deltage de næste mange år. 

04. nov 2021 Landsmøde

Højt aktivitetsniveau giver optimisme

I Centrum for det grønne Danmark var titlen på vores Landsmøde og det er netop, hvad jeg oplever, at vi er. I centrum for den grønne omstilling, for udvikling af energiteknologi, energieffektive løsninger – og i centrum for at Danmark kan indfri sine klimamål. 

04. nov 2021 Landsmøde

BiomassAuctions netværkede med kunderne på landsmødet

Nyopstartede BiomassAuctions deltog på Landsmødet 2021 for at møde varmeværker og deres bestyrelse i øjenhøjde. Direktør Paul Lillelund fremhæver særligt den gode stemning på landsmødet, som medførte en positiv og uformel dialog med virksomhedens kunder.

29. okt 2021 Landsmøde

Varmeplan Danmark: Mere fjernvarme og mere energiplanlægning

Mere fjernvarme og mere aktiv strategisk varmeplanlægning i kommunerne. Sådan lyder to af hovedingredienserne i Varmeplan Danmark 2021, der blev præsenteret på Dansk Fjernvarmes landsmøde.

29. okt 2021 Landsmøde

Dan Jørgensen: Bred opbakning til fjernvarmen

Der er bred politisk opbakning til fjernvarmen, ikke bare hos regeringen. Det understregede klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen på Dansk Fjernvarmes landsmøde.

Vi er klar til at hjælpe med dine spørgsmål

Har du spørgsmål til indholdet eller praktikken i vores arrangementer?

Find svar på dine spørgsmål her - eller se hvilken medarbejder,
der kan hjælpe dig.