Dansk Fjernvarmes landsmøde

Landsmødet er årets største arrangement i energibranchen
og samler hvert år i oktober mere end 2.000 deltagere
til indlæg, debatter og erfaringsudveksling.
  • Årets største event i energibranchen
  • Netværk med mere end 2.000 andre deltagere
  • Aktuelle politiske og faglige indlæg

Artikler om Landsmøde 2022

16. nov 2022 Landsmøde

Søren Knudsen A/S fik synlighed på første landsmøde

Et veloverstået første landsmøde med flere deltagere end de havde forestillet sig, har givet Søren Knudsen A/S mod på mere. I løbet af de to dage fik entreprenørvirksomheden sig nemlig synliggjort overfor både kunder og leverandører – og derfor ved de allerede nu, at de kommer igen til næste år.

15. nov 2022 Landsmøde

Ungearrangement gav en ny dynamik i fjernvarmesnakken

27-årige Mikkel Rindholt roser ungearrangementet på Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2022 – han oplevede nemlig, at det gav gode muligheder for at møde de nye ansigter i branchen. Det er netop dem, som kan være med til at udfordre og forbedre fjernvarmen, mener han.

11. nov 2022 Landsmøde

Ny i branchen: Fedt at netværke med andre unge på landsmødet

Efter kun 3 måneder i fjernvarmebranchen brænder Raynor Toet allerede for at levere billig varme til forbrugerne. Derfor var det fedt for ham at komme i gang med at skabe et netværk med andre unge i branchen på Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2022.

09. nov 2022 Landsmøde

Ungearrangement på landsmødet fik Emilie til at tilmelde sig

31-årige Emilie Greve fra ARC havde egentlig ikke tænkt sig at deltage på Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2022. Hun ombestemte sig dog, da hun hørte om et netværksarrangement for unge i branchen. Selv arbejder hun nemlig netop med at få flere unge til at blive interesseret i fjernvarme.

07. nov 2022 Landsmøde

Hydro-X har været med på landsmødet lige fra begyndelsen

Som udstiller på Dansk Fjernvarmes Landsmøde siden begyndelsen, er det for Hydro-X en vigtig begivenhed, hvor man plejer både gamle og nye kunderelation. Men særligt i år har de bemærket en ny optimisme og udviklingslyst i fjernvarmen, som ikke fandtes i samme grad på tidligere landsmøder.

04. nov 2022 Landsmøde

PureHeat oplevede stor interesse på deres første landsmøde

Der var nok at se til på Dansk Fjernvarmes Landsmøde for PureHeat, som i år deltog som udstillere for første gang. De oplevede nemlig, at der var stor interesse for deres løsning blandt deltagerne – og samtidig var landsmødet en perfekt måde at komme i dialog med potentielle kunder på.

03. nov 2022 Landsmøde

Følg den spændende afgørelse af Fjernvarmeprisen 2022

Der var nerver og spænding, da Fjernvarmeprisen 2022 skulle finde sin modtager under Landsmøde 2022 – se video fra aftenen hos Wallmans.

02. nov 2022 Landsmøde

Codan fik vist flaget frem på landsmødet

Codan Forsikring har været faste deltagere på Dansk Fjernvarmes årlige landsmøde siden 2007. Her oplever de nemlig, at de får en unik mulighed for at være synlige over for hele fjernvarmebranchen på ét sted.

Vi er klar til at hjælpe med dine spørgsmål

Har du spørgsmål til indholdet eller praktikken i vores arrangementer?

Find svar på dine spørgsmål her - eller se hvilken medarbejder,
der kan hjælpe dig.