Konference

Afholdt: Leder Forum 2020

Det årlige forum for ledere i forsyningsselskaber, hvor vi mødes til inspiration og netværk. Tag din ledergruppe under armen og kom godt i gang med 2020.

LEDER FORUM 2020 BLEV AFHOLDT I MIDDELFART DEN 23. OG 24. JANUAR 2020.

Leder Forum er det årlige forum for dig, som er leder i et fjernvarme- eller forsyningsselskab. Her får du mulighed for at mødes, blive inspireret, informeret og drøfte aktuelle ledelsesmæssige emner med andre ledere i branchen.

Du får nye inputs, idéer og værktøjer til at lede dine medarbejdere via spændende og aktuelle indlæg og ved at sparre og netværke med de andre deltagere. 

Denne gang kan du bl.a. høre indlæg om: 
• Netværk er fremtidens valuta v/ Susie Lynge, Netværks Akademiet 
• Livets selvfølgeligheder – kampagne på SoMe v/ EWII 
• Bøvl! v/ Nils Villemoes 
• Aktuelt nyt fra branchen v/ Kim Mortensen, Dansk Fjernvarme & Karsten Bjørno, DANVA 
• Livsledelse v/ Vibeke Vad Baunsgaard 
• Sådan vinder du det sociale spil v/ Christian Wegener Bertelsen, Wegener & Riiser 
 
Er Leder Forum noget for dig?
Forummet er for dig, som er leder i et fjernvarme- eller forsyningsselskab. Leder Forum er for ledere på alle niveauer og er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme og DANVA. 
 
Mødeledere
Lisbeth Aagaard Mountfield, Dansk Fjernvarme og Emilie Friis Velbæk, DANVA 

Program

TORSDAG DEN 23. JANUAR

12.00 Frokost

13.00 Velkomst
v/ Lisbeth Aagaard Mountfield, Dansk Fjernvarme og Emilie Friis Velbæk, DANVA

13.20 Aktuelt for branchen
v/ direktør Kim Mortensen, Dansk Fjernvarme, og Karsten Bjørno, DANVA

14.10 Pause

14.30 Netværk er fremtidens valuta
Er du bevidst om din personlige netværksstil, dine kompetencer og dit potentiale? Her får du input og konkrete værktøjer til, hvordan du kan bruge din personlighed til aktivt til at skabe endnu stærkere relationer og åbne op for flere forretningsmuligheder.
Desuden får du redskaber til at bringe de konkrete værktøjer i spil i din organisation, så der bliver et øget fokus på at skabe positive relationer blandt kollegaerne samt med kunder og samarbejdspartnere.
Du kommer til at kende din netværkstype og får fokus på, om du netværker med de rigtige.
v/ direktør Susie Lynge, Netværks Akademiet

16.15 Pause med let snack

16.45 Livets selvfølgeligheder – medlemscase
El, vand, varme og fibernet er nogle af dem. Og de kommer ikke af sig selv – ligesom kærligheden. 
I oplægget hører du om, hvordan EWII har arbejdet med at få følelserne i spil i en kampagne, hvor det tekniske egentlig er omdrejningspunktet. 
v/ PA og kommunikationschef Nina Egeskjold Bruun, EWII

17.15 Pause

17.30 Bøvl!
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Men bøvl kan også være godt, så har vi noget at gå op i, og er der så bøvl nok til os alle? Foredraget handler også om at se! Ethvert menneske lever i sin egen virkelighed. Det gælder også i forhold til ledelse, som kan anskues fra mange forskellige vinkler. Vi skal bl.a. høre om hvorfor alting altid laves om, hvorfor ledelse går op i en spids, og hvor udviklingen går hen, mens vi sover. Glæd dig til et underholdende og alternativt ledelsesforedrag om sammenhængen mellem liv, leg og lyst, løn og ledelse, længsel og lediggang samt løgn og latin!
v/ Nils Villemoes, foredragsholder

18.45 Egen tid

19.30 Middag 

FREDAG DEN 24. JANUAR

08.30 Godmorgen

08.45 Livsledelse – Vejen til personlig succes, god ledelse og samarbejde i teams og 'på tværs'
En tsunami af ledelseslitteratur oversvømmer os med ledelsestilgange, som handler om, hvordan vi leder andre og organisationer. Glem den dårlige samvittighed over ikke at kende al ledelseslitteraturen. Dét du har behov for er at forstå fundamentet, som det hele hviler på: Livsledelse. Vi skal lære at lede os selv først og fremmest! Livsledelse guides af øget bevidsthed, værdier, visioner, formål og væren - og handler om at forstå os selv, andre og samspil mellem mennesker bedre. God ledelse starter derfor inden i os selv.
v/ CEO Vibeke Vad Baunsgaard, ManageMagazine

10.15 Pause

10.35 Sprøjtefri have
Medlemscase om at opbygge og køre en kampagne. Hør også om konceptet og resultater af kampagnen, samt brug af sociale medier.
v/ Design Manager Helene Linnet Aaskov, Aarhus Vand

11.00 Sådan vinder du det sociale spil 

Mennesker lykkes med mennesker og de, der kender de sociale spilleregler, har en fordel. De begår sig med større succes end andre, og når hurtigere deres mål. De er mere likeable og formår at få andre til at arbejde efter deres dagsorden uden anvendelse af autoritet, magt og position. Deres følgeskab følger dem af lyst. Sådanne mennesker kender vi alle sammen, men hvad gemmer der sig i deres personlig værktøjskasse er mindre kendt. Den værktøjskasse kigger vi ned i.
v/ partner Christian Wegener Bertelsen, Wegener & Riiser

12.00 Afrunding
v/ Lisbeth Aagaard Mountfield, Dansk Fjernvarme og Emilie Friis Velbæk, DANVA

12.10 Frokost

Pris for ophold inkluderet i deltagerprisen

Pris for ophold er inkluderet i deltagerprisen og indeholder middag inkl. 1 genstand pr. ret samt overnatning og morgenmad på hotellet.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

• Lisbeth Aagaard Mountfield via lmo@danskfjernvarme.dk eller tlf. 7630 8025 ved spørgsmål til Leder Forum 2020 og dets indhold.
• Tina Weber Peters via twp@danskfjernvarme.dk eller tlf. 2440 8651 ved spørgsmål om tilmelding eller afbud til Leder Forum.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Lisbeth Aagard Mountfield

Mødeleder

Lisbeth Aagaard Mountfield

Lisbeth Aagaard Mountfield er uddannelseskonsulent hos Dansk Fjernvarme og arbejder bl.a. med udvikling af kurser og temadage, kvalitetssikring af uddannelser og uddannelsesplanlægning.