Konference

Aflyst: Klimafolkemødet: God ledelse i den grønne omstilling

Dansk Fjernvarme inviterer til frokostmøde i forbindelse med Klimafolkemødet i Middelfart. God ledelse i den grønne omstilling er på agendaen.  

FROKOSTMØDET ER AFLYST, DA KLIMAFOLKEMØDET IKKE KAN GENNEMFØRES I DEN OPRINDELIGE FORM PGA. CORONA / COVID-19.

Dansk Fjernvarme deltager i år på Klimafolkemødet i Middelfart, som har til formål at inspirere til handling for både beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere. Foreningen deltager med debatter på hovedscenen, men afholder også et mere intimt frokostmøde for medlemmer og øvrige interessenter i forbindelse med Klimafolkemødet.

Frokostmødet d. 4. september kl. 11-13 sætter fokus på God ledelse i den grønne omstilling, hvor en række indlægsholdere vil sætte fokus på blandt andet klima, digitalisering, strategisk energiplanlægning og PtX. 

Arrangementet er for ledere og bestyrelsesmedlemmer i fjernvarmesektoren og vil blive afsluttet med en stående netværksfrokost fra kl. 12.30-13.00

Program

11.00 God ledelse i den grønne omstilling
Alle er enige om, at den grønne omstilling har højeste prioritet, men hvor skal vi tage fat? Hvilke frugter er de lavest hængende?
Og hvordan sikrer vi den gode ledelse på vej mod den grønne omstilling?
Kim Mortensen, Direktør, Dansk Fjernvarme

11.10 Klima, teknologiudvikling og digitalisering i forsyningssektoren
Data, digitalisering og teknologi bliver en stadig større del af vores hverdag, både i hjemmet og i forsyningssektorerne. Men er der genveje til grøn omstilling og digitalisering, og kan vi gøre det lettere ved at lære af hinanden?
Anne Højer Simonsen, Vicedirektør, DI
Thorkil Neergaard, Direktør, Brønderslev Fjernvarme

11.30 Strategisk energiplanlægning
Hvordan kommer du ind og spiller en aktiv rolle i din kommunes energiplanlægning? Vi belyser emnet fra flere sider.
Louise Langbak, Aarhus Kommune
Sara Røpke, Kontorchef, KL Teknik og Miljø

11.50 PtX og Sektorkobling
Skal vi nå i mål med en 100 % grøn omstilling af vores energisystemer inden 2050, skal vi for alvor i gang med at koble sektorerne smartere end i dag.
Og vil vi være netto-nul udleder af CO2 i 2050, skal vi i langt højere grad benytte os af PtX, som er et af tidens meget hotte ord. 
Claus A Nielsen, Teknisk Chef, DIN Forsyning
Hanne Storm Edlefsen, Områdeleder Strategisk Planlægning, Energinet

12.10 Debat mellem deltagere og de seks indlægsholdere

12.30 Stående netværksfrokost

13.00 Tak for i dag 

Ved afbud eller udeblivelse

Det er gratis at deltage i arrangementet, men ved afbud mindre end 8 dage før, eller udeblivelse på dagen, opkræves et gebyr på kr. 250,00 ekskl. moms.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
 
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.