Konference

Energipolitisk åbningsdebat 2022

Vi glæder os til at byde velkommen til årets energipolitiske åbningsdebat. Der er lagt an til et ambitiøst startskud – velkommen på Christiansborg.

Det bliver et travlt Folketingsår, når de første konkrete streger sættes, og der skal træffes beslutninger om fremtidens energi- og klimaløsninger. 

Vær med på Christiansborg, hvor landets energi- og klimapolitiske beslutningstagere, forskere og energieksperter, fremtrædende aktører i energiselskaberne, industrien, rådgivere samt regioner og kommuner sætter retning for de kommende års energi- og klimapolitiske tiltag.

Energipolitisk Åbningsdebat 2022 afholdes 5. og 6. oktober 2022 i Fællessalen på Christiansborg i København.

Læs mere og se programmet og andre praktiske oplysninger her.

Er den åbningsdebatten noget for dig?
Den energipolitiske åbningsdebat er for alle, der arbejder med energi- og klimaplaner, beslutningstagere, forskere, planlæggere og energieksperter, fremtrædende aktører i energiselskaberne, industrien, rådgivere samt regioner og kommuner.

Tilmelding
Tilmelding sker hos Foreningen Decentral Energi via dette link.

Arrangører
Den energipolitiske åbningsdebat arrangeres af Udbudsmedia.dk, Biogas Danmark, Dansk Fjernvarme, Dansk Gartneri, Maskinmestrenes Forening, TEKNIQ Arbejdsgiverne og Foreningen Decentral Energi.

 

Moderator

Kim Behnke

Kim Behnke er udviklingschef i Dansk Fjernvarme. 

Jesper Koch

Indlægsholder

Jesper Koch

Jesper Koch arbejder som analysechef og er leder af Grøn Energi. Han har særligt fokus på bl.a. strategisk udvikling og systemeksport af fjernvarme.