Konference

Afholdt: Energipolitisk åbningsdebat 2021

Årets energipolitiske åbningsdebat afholdes som sædvanligt dagen efter Folketingets åbning. I år er der fokus på samspil om klima-, energi- og forsyningspolitik – en dynamo for ny dansk samfundsvækst, en grøn energirevolution og 70% reduktion af drivhusgas-udledninger i 2030.

KONFERENCEN BLEV AFHOLDT PÅ CHRISTIANSBORG DEN 6.-7. OKTOBER 2021.

Vi har lagt an til et ambitiøst startskud – velkommen på Christiansborg 6. og 7. oktober 2021. Det bliver et travlt Folketingsår, når de første konkrete streger sættes, og der skal træffes beslutninger om fremtidens energi- og klimaløsninger!

Vær med på Christiansborg, hvor landets energi- og klimapolitiske beslutningstagere, forskere og energieksperter, fremtrædende aktører i energiselskaberne, industrien, rådgivere samt regioner og
kommuner sætter retning for – og giver startskud til de kommende års energi- og klimapolitiske tiltag.

Hovedoverskrifterne i år er realisering af den kommende tiårs-indsats for at sikre en fortsat samfundsvækst parallelt med realiseringen af, at 70% reduktions-målet for drivhusgas-udledninger i 2030 rammes – og enkeltelementerne til at fremme intet mindre end en grøn energirevolution prioriteres.

Vær med og få plads på allerførste række 6. og 7. oktober 2021, hvor den 20. udgave af konferencen ENERGIPOLITISK ÅBNINGSDEBAT løber af stablen med dagsaktuelle præsentationer om fremtidens grønne infrastruktur, politiske prioriteringer, teknologi-satsninger, effektive energiløsninger og ikke mindst kommunale og regionale medspil i ”fyrtårnsklassen”.

Konkurrencen er skarp og tegner hele energipaletten. Nødvendigheden af øget sektorsamspil er åbenlys. Energiøer med havvind, massive investeringer i fremtidens grønne teknologier, øget energieffektivisering, grøn varme – nær- og fjernvarme, omstilling af industrien og skabelsen af en helt grøn affaldssektor. Alle er de med i slutspillet om tilrettelæggelsen af en fossilfri fremtid.

Læs mere og se programmet og andre praktiske oplysninger her.

Er åbningsdebatten noget for dig?
Den energipolitiske åbningsdebat henvender sig til alle, der arbejder med energi- og klimaplaner, beslutningstagere, forskere, planlæggere og energieksperter, fremtrædende aktører i energiselskaberne, industrien, rådgiver samt regioner og kommuner.

Tilmelding
Tilmelding sker hos Foreningen Decentral Energi via dette link.

Arrangører
Energipolitisk åbningsdebat 2021 arrangeres af Udbudsmedia.dk, Biogas Danmark, Dansk Fjernvarme, Dansk Gartneri, Maskinmestrenes Forening, TEKNIQ Arbejdsgiverne og Foreningen Decentral Energi.

Moderator

Kim Behnke

Kim Behnke er udviklingschef i Dansk Fjernvarme. 

Indlægsholder

Kim Mortensen

Direktør, Dansk Fjernvarme.