Konference

Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2022

Med temaet ”Bestyrelsen som fyrtårn?” stiller Årets Offentlige Bestyrelseskonference skarpt på krisestyring, diversitet, bæredygtighed og digitalisering.

Det strategiske landskab ændrer sig for mange virksomheder i disse år sig. Bør initiativet til at tilpasse sig disse ændringer komme fra bestyrelsen, som er ansvarlig for at opstille de strategiske pejlemærker? På Årets Offentlige Bestyrelseskonference kaster vi lys på de muligheder og forpligtigelser, som offentlige bestyrelser har for at vise vejen mod fremtiden.

Mød blandt andre: Carsten Dilling, bestyrelsesformand i SAS m.fl., Henriette Fenger Ellekrog, Chief HR Officer i Ørsted A/S og medlem af DI’s Advisory Board for Women on Board, Sigge Winther Nielsen, samfundsdebattør og forfatter til Entreprenørstaten, og mange flere.

Du finder hele programmet her
 
Viden og netværk på tværs og i dybden
Konferencen samler viden, praktiske erfaringer og centrale aktører inden for offentligt bestyrelsesarbejde, både på tværs af sektorer og ved at gå i dybden med aktuelle sektorvise temaer.
 
På forsyningsområdet dykker vi ned i forsyningernes nye politiske rolle som følge af Ruslands invasion af Ukraine. Hvilke krav stiller det til bestyrelserne og til rollefordelingen mellem bestyrelse og den daglige ledelse?

Medlemsrabat
Almindelig deltagelse koster 2.450 kr., men som medlem af Dansk Fjernvarme får du rabat på 500 kr. ved brug af rabatkoden åob22-df.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her

Konferencen arrangeres af Forum for Offentlige Bestyrelser (tidligere Dagens Dagsorden) i samarbejde med en række samarbejdspartnere inden for offentligt bestyrelsesarbejde.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring konferencen er du velkommen til at kontakte Forum for Offentlige Bestyrelser på kontakt@dagensdagsorden.dk.

Om Forum for Offentlige Bestyrelser

Forum for Offentlige Bestyrelser er et netværk for bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer for offentlige bestyrelser.

Vi samler og formidler viden og praktiske erfaringer om offentligt bestyrelsesarbejde fra forskere, organisationer og praktikere.

Formidlingen sker gennem:

  • Årets Offentlige Bestyrelseskonference
  • Nyhedsbreve med aktuel viden og indsigter fra eksperter
  • Tidsskriftet Dagens Dagsorden, som kommer både i dybden og rundt om et aktuelt tema
  • Hjemmesiden dagensdagsorden.dk, hvor al viden er frit tilgængelig. Aktuelt rummer hjemmesiden mere end 400 fagligt kvalificerede artikler, redskaber og anbefalinger om offentligt bestyrelsesarbejde.

Pluss Leadership er initiativtager til Forum for Offentlige Bestyrelser (tidligere kendt som Dagens Dagsorden). Horten, BDO og Pluss Leadership bidrager både økonomisk og fagligt.

Med os har vi 14 brancheorganisationer inden for uddannelse, kultur og forsyning, herunder Dansk Fjernvarme.

Se mere på dagensdagsorden.dk.