Konference

Afholdt: Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2020

Skal du med på én af de to regionale konferencer med temaet ”Armslængde eller fodlænke – selskabsledelse og selveje i fællesskabets interesse?”

KONFERENCEN ER AFHOLDT I AARHUS DEN 4. NOVEMBER OG I KØBENHAVN DEN 11. NOVEMBER 2020.

Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelse, inviterer til Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2020 til efteråret i samarbejde med bl.a. Dansk Fjernvarme.

I år afholdes Årets Offentlige Bestyrelseskonference som to regionale konferencer i henholdsvis Aarhus d. 4. november og København d. 11. november.

Årets tema er: Armslængde eller fodlænke – selskabsledelse og selveje i fællesskabets interesse.

På konferencen stilles der skarpt på nye måder at styre den offentlige sektor på, hvad vi kan med styring og hvilke alternativer, der er til det, vi kender i dag. Konferencen tager et kig ind i, hvad bestyrelsesmodellen har leveret af resultater gennem tiden på hhv. kultur-, forsynings- og uddannelsesområdet. Hvad har vi lært af selvejet og selskabsledelse indtil nu?

Årets tema kommer også rundt om bestyrelsernes rolle i sikring af balancen mellem selvstyre og understøttelse af fællesskabets interesser. Hvad kalder det på af samarbejde mellem ejer, bestyrelse og ledelse i fremtiden? Og hvordan sikres det, at selvejende institutioners og offentligt ejede selskaber bidrager til den ønskede udvikling af kommunen?

Læs mere, se programmerne og tilmeld dig her.

Kåring af Årets Offentlige Bestyrelse 2020
Selvom formatet i år er nyt, kåres Årets Offentlig Bestyrelse 2020 stadig. Så tænk gerne over, om du kender nogen, der skal nomineres for deres indsats og inspiration. Måske særdeles i den seneste tid. Brug ovenstående link til at nominere en kandidat. Vinderen kåres på konferencen i København d. 11. november.

Arrangører
Dagens Dagsorden, Pluss, BDO og HORTEN arrangerer konferencen i samarbejde med Dansk Fjernvarme, DANVA, Dansk Affaldsforening, Danske HF & VUC, Danske Erhvervsskoler og -gymnasier, ODM – Organisation Danske Museer, FGU Danmark, Danske SOSU-skoler-Bestyrelserne, DEOO - Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner, ØDF - Økonomidirektørforeningen, Dansk Teater, Danske Havne, Danske erhvervsakademier, Foreningen af Danske Kulturbestyrelser og Gymnasiernes Bestyrelsesforening.

Dagens Dagsorden formidler viden og praktiske erfaringer om offentligt bestyrelsesarbejde fra forskere, organisationer og praktikere – og så er de stedet, hvor diskussioner og synspunkter samles for alle os, der er interesseret i offentligt bestyrelsesarbejde. Læs mere på dagensdagsorden.dk.