Generalforsamling

Dansk Fjernvarmes generalforsamling 2020

Corona-epidemien har udskudt afholdelse af Dansk Fjernvarmes ordinære generalforsamling – efter de seneste udmeldinger fra regeringen bliver generalforsamlingen nu afholdt torsdag den 1. oktober.

Regeringen har nu åbnet for, at der kan afholdes generalforsamlinger for op til 500 deltagere, og Dansk Fjernvarme vil derfor indkalde til ordinær generalforsamling torsdag den 1. oktober. Generalforsamlingen bliver afholdt på Trinity Hotel & Konference Center ved Snoghøj fra kl. 10.30. 

Vi vil følge udviklingen henover sommeren, og derfor vil vi, når vi kommer tættere på afholdelsen, vurdere på, at om vi er nødt til at lave ændringer i forhold til, hvordan vi gennemfører generalforsamlingen. Det vil vi løbende informere om både her på siden og i nyhedsbrevet MedlemsNyt.

Der vil blive indkaldt til generalforsamlingen jævnfør vedtægterne – tidligst 8 uger før afholdelse og senest 4 uger før.

Følg med her på siden og i nyhedsbrevet MedlemsNyt.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Ved udeblivelse på dagen opkræves et gebyr

Det er gratis at deltage i både generalforsamlingen og den efterfølgende frokost, men ved udeblivelse på dagen opkræves et no show-gebyr på kr. 400,- ekskl. moms.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.