Erfa-møde

Møde for Halmgruppen

På det årlige erfa-møde kan du høre nyt og møde kolleger fra andre fjernvarmeselskaber. Erfa-mødet er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Erfa-mødet afholdes ikke i 2020 pga. corona / covid-19.

Glæd dig i stedet til næste års erfa-møde, der afholdes på Hotel Rudkøbing Skudehavn med rundvisning hos Midtlangeland Fjernvarme.

Følg med her på siden og i nyhedsbrevet Viden & Netværk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Husk også det fælles erfa-møde for Flis- og brændselspillegruppen samt Halmgruppen, der afholdes i Middelfart den 12. november 2020. Læs mere her.

Læs mere om Halmgruppen

Du kan læse mere om Halmgruppen her.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest torsdag den 29. april 2021.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.

Mødeleder

Maria Hedegaard

Maria Dahl Hedegaard arbejder som fagkonsulent hos Dansk Fjernvarme, særligt indenfor områderne biomasse, bæredygtig biomasse, geotermi og fjernkøling.