Erfa-møde

Erfa-møde om administration og regnskab

Det årlige erfa-møde byder på ny lovgivning, ny inspiration, aktuelle emner og god tid til netværk. Erfa-mødet er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Glæd dig til næste erfa-møde, hvor du kan høre nyt fra branchen, møde kolleger fra de andre varmeselskaber og få indflydelse på det arbejde, som skal gøres i arbejdsgruppen for administration og regnskab.

Erfa-mødet bruges til erfaringsudveksling mellem administrativt personale fra landets varmeselskaber, og derfor har vi f.eks. faste pladser til frokost og gode kaffepauser. På den måde møder du en masse nye mennesker, men også mange af dem, du mødte til sidste års erfa-møde.

Programmet forventes klar efter sommerferien.

Læs mere om Administrations- og regnskabsgruppen

Du kan læse mere om erfa-gruppen for administration og regnskab her.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før mødestart.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.

Birthe Boisen

Kontaktperson

Birthe Boisen

Birthe Boisen arbejder som juridisk konsulent hos Dansk Fjernvarme og særligt inden for: varmeforsyningsloven, restancer, juridiske og vedtægtsforhold