Erfa-møde

Erfa-møde i Solvarmegruppen

På det årlige erfa-møde kan du høre nyt og dele erfaringer med solvarmeanlæg sammen med kollegaer i branchen. Alle er velkomne – både medlemmer af Dansk Fjernvarme samt leverandører og rådgivere.

Sæt X i kalenderen og glæd dig til næste erfa-møde i Solvarmegruppen. Stedet oplyses senere – vi håber at finde et spændende sted, hvor vi kan blive vist rundt.

Programmet forventes klar efter sommerferien. Følg med her på siden og i nyhedsbrevet Viden & Netværk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere om Solvarmegruppen

Du kan læse mere om Solvarmegruppen her

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest mandag den 20. september 2021.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.

Mødeleder

Jens Christian Nielsen

Jens Christian Nielsen arbejder som teknisk konsulent hos Dansk Fjernvarme, og særligt inden for områderne distribution, brugerinstallationer, graddage, solvarme, kraftvarme og varmepumper.