Temamøder

Temadag om store varmepumper i fjernvarmen

Kom og hør hvordan vi skaber gennembrud for store varmepumper i fjernvarmen. Vi samler trådene fra den netop afholdte VP-camp og kigger på campens anbefalinger.  

Hanne Kortegaard Støchkel
Konsulent
M: 6059 2705
hks@danskfjernvarme.dk

I sensommeren 2018 var Grøn Energi vært for en varmepumpecamp, hvor der blev arbejdet intensivt på, hvordan man kan fjerne barriererne for et gennembrud for de store varmepumper i fjernvarmen. Det kom der en række anbefalinger ud af, som der sidenhen er arbejdet videre med.

På temadagen om store varmepumper, tager vi afsæt i de seks emner som campen arbejdede med og temadagen vil byde på oplæg med cases og forslag til, hvordan branchen arbejder videre på at få flere store varmepumper ind i fjernvarmen.

På temadagen giver vi dig bl.a. overblik over tiltag, som vil fremme varmepumper og samarbejdet om varmepumper.

Et punkt på programmet vil være i mindre grupper, som vil gå mere i dybden med aktuelle emner. Det kunne være emner som myndighedsbehandling, havvand som varmekilde, samarbejde mellem virksomheder og fjernvarmen, eller udnyttelse af overskudsvarme fra mellemstore og store datacentre. Vi lægger op til aktiv deltagelse med spørgsmål og diskussioner i grupperne.

Vi forventer, at deltagerne kommer fra mange forskellige virksomheder, organisationer, fjernvarmeselskaber og forskningsinstitutioner, hvilket giver gode muligheder for perspektivrige diskussioner og nye netværk.

Du kan læse mere om varmepumpecampen her og finde information om de seks anbefalinger her.

Er temadagen noget for mig?
Temadagen er for dig, der har interesse i store varmepumper i fjernvarmen og systemintegration mellem el og varme. Hvis du kommer fra et fjernvarmeselskab, er rådgiver eller leverandør af varmepumper, så er temadagen interessant for dig. Det samme gør sig gældende, hvis du har interesse for integration af energisystemer (el og varme) eller er sagsbehandler/energiplanlægger i kommunerne.

Mødeleder
Jesper Koch, Grøn Energi

Program
Programmet er under udarbejdelse.

Temadagen er arrangeret af projektet Markedsgennembrud for store varmepumper i fjernvarmen, som er støttet af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Projektet er et samarbejde mellem PlanEnergi, DFP og Grøn Energi.

Kontakt
• Hanne Kortegaard Støchkel på hks@danskfjernvarme.dk eller tlf. 6059 2705 ved spørgsmål om temadagens program og indhold
• Jette Drud jed@danskfjernvarme.dk eller tlf. 7630 8029 ved spørgsmål om tilmelding eller afbud til temadagen

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

17. okt 2018 Landsmøde

Landsmødets jubilæumsfest: Værtinden glæder sig

I næste uge er det tid til at hylde 60 år med landsmøder til den store jubilæumsfest i Gigantium. Aftenens værtinde, Julie Berthelsen, glæder sig til at fejre de 60 år med fjernvarmebranchen. 

15. okt 2018 Landsmøde

Hvem skal løbe med Fjernvarmeprisen 2018?

For første gang, skal der stemmes om hvem, der skal vinde Fjernvarmeprisen 2018. Hvis du er tilmeldt den store jubilæumsfest til landsmødet, har du mulighed for at afgive din stemme. Se de nominerede her. 

15. okt 2018 Landsmøde

Store forventninger til debut på landsmødet

Rigtig mange landsmødedeltagere har været med i mange år, men hvert år kommer der nye ansigter til. Og debutanterne har store forventninger til årets landsmødet. 

15. okt 2018

Ledelsens økonomiske ansvar

Har du styr på dit økonomiske ansvar i forhold til bestyrelsen? Og er du dus med tariffer, udarbejdelse af budget og varmeforsyningslovens prisbestemmelser? Ellers er dette kursus oplagt. 

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.