02. feb 2023 Navne

DIN Forsyning har fundet sin nye direktør

Det bliver Helle Damm-Henrichsen, der tager over som direktør for DIN Forsyning – hun tiltræder senest den 1. juni i år.

Direktørstolen hos DIN Forsyning er ikke længere ledig. Christian Udby stoppede som direktør i forsyningsselskabet i slutningen af 2022 for at tage til Sønderborg Forsyning, og nu er der lavet en aftale med hans efterfølger, Helle Damm-Henrichsen.

Helle Damm-Henrichsen er i dag direktør i Nærvarme Danmark og har desuden tidligere haft en række direktørposter i TREFOR.

DIN Forsyning skriver i en pressemeddelelse, at et enigt ansættelsesudvalg pegede på hende efter at have mødt et stærkt ansøgerfelt:

- Der sker meget nyt i DIN Forsyning pt i kraft af de nye forretningsområder, vi bevæger os ind på, og her får vi brug for både Helle Damm-Henrichsens kommercielle erfaring og erfaring med ledelse af forandringer. Hun fremstår som et løsningsorienteret menneske med stort overblik, og som kan overskue komplekse sammenhænge. Det er vigtigt i en organisation som DIN Forsyning, udtaler Kurt Bjerrum, bestyrelsesformand i DIN Forsyning og understreger, at han glæder sig meget til samarbejdet.

Det samme gør den kommende direktør:

- Som direktør for DIN Forsyning ser jeg frem til sammen med dygtige kollegaer, en stærk og visionær bestyrelse og strategiske partnere at fortsætte DIN Forsynings rejse ”fra dygtige til bæredygtige”. Det bliver en spændende rejse, hvor vi fortsat vil have fokus på en stabil drift samtidig med, at vi vil arbejde målrettet med den grønne omstilling, så vi leverer vores bidrag til et mere bæredygtigt samfund, udtaler Helle Damm-Henrichsen.

Helle Damm-Henrichsen tiltræder stillingen senest 1. juni.