05. jan 2023 Kurser & arrangementer

Så er det sidste chance for LER-kursus i 2023

Dansk Fjernvarme tilbyder kursus i korrekt registrering i LER den 2. februar. Der er tale om det sidste kursus om LER – herefter bliver der alene tilbudt webinarer til at informere om LER.

Fra den 1. juli i år er der ingen vej tilbage – så gælder kravene om LER-oplysninger for alle fjernvarmeselskaber. Derfor er der al mulig grund til at deltage på det sidste fysiske kursus om LER 2.0, som Dansk Fjernvarme afholder den 2. februar i Fjernvarmens Hus i Kolding.

Tidligere har Dansk Fjernvarme konstateret, at det fortsat er under 10 procent af forsyningsselskaberne, der leverer deres LER-oplysninger, som de skal, selvom loven træder i kraft fra denne sommer. Derfor er der god grund for medlemmerne til at få styr på ”LER-rutinerne”.

- Fra den 1. juli 2023 skal alle ledningsoplysninger udleveres efter de nye regler. Derfor er det vigtigt at ledningsejerne får deres ledningsoplysninger digitaliseret i det korrekte format, og at de får opbygget et system, der kan udlevere ledningsoplysningerne i løbet af 2 timer, forklarer kursusleder Jens Christian Nielsen fra Dansk Fjernvarme.

På kurset vil deltagerne få viden om ledningsregistrering, og hvordan et fjernvarmeselskab med en god ledningsregistrering kan bruge data i forskellige sammenhænge. Deltagerne får også en indføring i lovgivningen på området og indblik i, hvad ledningsregistreringen kan bruges til.

Kurset henvender sig til dig, der er driftsleder, ledningsmester eller til personer, der arbejder med ledningsregistrering i hverdagen; både i praksis og ved skrivebordet.

Du kan læse mere om ”Korrekt ledningsregistrering til LER”, der bliver afholdt den 2. februar i Fjernvarmens Hus: https://www.danskfjernvarme.dk/kurser/distribution/korrekt-ledningsregistrering-til-ler.