04. jan 2023 Kurser & arrangementer

Spændende temadage til forsyningssektoren

Dansk Fjernvarme afholder flere spændende og højaktuelle temadage i de kommende måneder. Få overblikket her.

Fjernvarme- og forsyningssektoren er i konstant udvikling. Derfor afholder vi løbende nye temadage, som udspringer af tendenser og udvikling i branchen netop nu.

Få overblikket over kommende temadage og læs mere om dem, der er mest aktuelle for dig.

25. januar 2023
Temadag om bestyrelsesdialog i forbindelse med udvidelser
Udvidelse af forsyningsområdet er en stor beslutning, som skal debatteres indgående i fjernvarmeselskabernes bestyrelser. Grøn Energi og DBDH inviterer til temadag med fokus på bestyrelsens diskussioner og behov.
Læs mere og se det fulde program

9. februar 2023
Temadag om data-dreven drift og optimering af produktion og distribution
Data fra produktion, distribution og afregningsmålere kan bruges til meget mere end blot daglig drift og fakturering. Deltag på en spændende temadag, og hør hvordan leverandører og fjernvarmeselskaber har optimeret produktion og distribution ved hjælp af data-dreven drift.
Læs mere om temadagen her

23. marts 2023
Temadag om kraftvarmens rolle i fremtiden
Bliv klogere på behovet for kraftvarmeværkerne i fremtidens energisystem på en dag, hvor bl.a. Energinet fortæller om hvilken rolle, de forventer at kraftvarme skal spille.
Læs mere om temadagen her

28. marts 2023
Temadag om nyeste lovgivning
Er du opdateret på nyeste lovgivning og regler inden for fjernvarmeområdet? Temadagen giver dig et godt overblik over de vigtigste ændringer i love, direktiver, administrative regler, afgørelser etc. Paragraffer og principper bliver formidlet på en forståelig måde, målrettet dig som ansat i fjernvarmebranchen.
Læs mere om temadagen her

 

Husker du, at vi løbende udbyder nye temadage? Blandt andet arbejder vi på en temadag omhandlende spids- og reservelast i nærmeste tid.

Hold dig opdateret på vores www.danskfjernvarme.dk eller via vores nyhedsbreve.