06. dec 2022 Navne

Økonomichef i Fjernvarme Horsens, Henrik Søgaard, er død

Bestyrelser og medarbejdere i Fjernvarme Horsens står bag dette mindeord om selskabets økonomichef Henrik Søgaard, der er død som følge af kræft.

Det er med stor sorg, at bestyrelser og medarbejdere i Fjernvarme Horsens har modtaget meddelelsen om koncernens økonomi- og administrationschef, Henrik Søgaards, alt for tidlige død.

Efter en årelang kamp mod kræften sov Henrik Søgaard stille ind på Sct. Maria Hospice ved Vejle d. 3. december 2022, omgivet af sin familie. Han blev 50 år.

Henrik Søgaard var uddannet med to HD’er i økonomistyring og informatik samt organisation, begge fra Syddansk Universitet, og havde, da han i 2015 kom til det nydannede Fjernvarme Horsens, mere end tyve års erfaring fra tunge økonomiposter i en række virksomheder.

Henrik har spillet en vigtig rolle i transformationen af Fjernvarme Horsens, fra godt 8.000 til i dag flere end 20.000 forbrugere og dermed placeringen som Danmarks største forbrugerejede fjernvarmeselskab. Virksomheden er velkonsolideret, hvilket i høj grad er Henriks fortjeneste, i kraft af sin tungtvejende faglighed, store flittighed og sans for ordentlighed og præcision.

På trods af forværring i sin tilstand insisterede Henrik på at fortsætte sit arbejde og løste alle de opgaver, han kunne magte, med usvækket kvalitetssans og omhu - lige til det sidste.

Henriks loyale og engagerede indsats har været uvurderlig for Fjernvarme Horsens og han vil blive savnet, både i sine chefroller og som kollega.

I Fjernvarme Horsens går alles tanker til de efterladte, Henriks hustru, Mette, og familien.

Æret være Henrik Søgaards minde.
Bestyrelser og medarbejdere
Fjernvarme Horsens