05. dec 2022 Navne

Odsherred Forsyning: Direktør går på barsel

Forsyningens bestyrelse har konstitueret økonomidirektør Claus Thorsen som ansvarlig frem til den 1. august næste år.

Fanny Villadsen skal på barsel frem til 1. august 2023. I mens overtager økonomidirektør i Odsherred Forsyning, Claus Thorsen, tøjlerne. Foto: Jesper Voldgaard.

Den administrerende direktør for Odsherreds Forsyning, Fanny Villadsen, trækker stikket fra begyndelsen af december for at gå på barsel. I stedet har bestyrelsen for Odsherreds Forsyning overdraget ansvaret til økonomidirektør Claus Thorsen.

- Det har jeg jo prøvet én gang før, og jeg har heldigvis god hjælp omkring mig fra både bestyrelsen og dygtige medarbejdere, siger Claus Thorsen i en pressemeddelelse.

Claus Thorsen bor til dagligt i Roskilde og har været ansat i Odsherred Forsyning siden 2019. Inden da kom han fra en stilling som underdirektør i DSB, så han er velbevandret i opgaven med at lede store infrastrukturselskaber. Han var ligeledes konstitueret, da Fanny Villadsen fik sit første barn i 2020. 

- Jeg er taknemmelig for, at Claus og alle de andre kollegaer trækker læsset, imens jeg er væk. Forsyningen er absolut i gode hænder. Så nu skal jeg hjem og høre julemusik og bage småkager, og så vil jeg forsøge at holde mig i ro og ikke læse mails, selvom det nok bliver svært, siger Fanny Villadsen.

Odsherreds Forsyning har travlt på mange fronter – dog især med store anlægsprojekter på fjernvarme- og spildevandsområdet, der kører sideløbende med de almindelige drift- og renoveringsopgaver.

Dertil kommer etablering af nødforbindelser mellem vandværker, fordobling af tømningsordningen for septiktanke, et nyt domicil i Vig til hele personalet er i EU-udbud og alt sammen i en tid, hvor verden opfører sig tosset, så priser på energi, materialer og mandskab kræver tæt styring.

Fanny Villadsen holder seks måneders barsel efter fødslen og vender tilbage til Odsherred Forsyning den 1. august 2023.