16. nov 2022 Landsmøde

Søren Knudsen A/S fik synlighed på første landsmøde

Et veloverstået første landsmøde med flere deltagere end de havde forestillet sig, har givet Søren Knudsen A/S mod på mere. I løbet af de to dage fik entreprenørvirksomheden sig nemlig synliggjort overfor både kunder og leverandører – og derfor ved de allerede nu, at de kommer igen til næste år.

Dansk Fjernvarmes Landsmøde gav for debutanterne Søren Knudsen A/S de perfekte rammer til at markere sig i branchen. Foto: Jesper Voldgaard.

Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2022 var det første for entreprenørvirksomheden Søren Knudsen A/S – men det bliver bestemt ikke det sidste.

Det slår direktør Anders Hornshøj fast. I løbet af landsmødet har Søren Knudsen A/S nemlig oplevet, at man fik lige præcis det, man kom for: mere synlighed i branchen.

Selvom virksomheden har været specialiseret i kabel- og ledningsarbejde i mere end 60 år, begyndte man først at arbejde med fjernvarme for lidt over 5 år siden. Det har givet en lyst til i højere grad at markere sig i branchen – og det giver landsmødet de perfekte rammer til, siger direktøren:

- For os som udstiller giver landsmødet mulighed for at komme i snak med nærmest alle danske fjernvarmeværker. De er i hvert fald repræsenteret og samlet her, og det gør det nemt at komme i kontakt med dem. Det er vigtigt for os, siger direktøren, som desuden roser den gode stemning på landsmødet.

Anders Hornshøj fortæller, at antallet af deltagere på landsmødet har oversteget hans forventninger. Noget han blandt andet tilskriver den stigende politiske interesse for fjernvarmen:

- Det har været fedt at se så stor en opbakning om sådan et event her. Og så har der bare været et godt samspil mellem standende herude og de oplæg, man har kunnet høre i salen om meget relevante emner. Det er et gods miks, som gør at deltagerne får nogle afbræk i deres dag, siger direktøren.

Befandt sig i centrum af branchen

Han suppleres desuden af afdelingsleder Bo Kortegaard, som understreger, at det ikke bare er de potentielle kunder, som Søren Knudsen A/S har haft rig mulighed for at møde på landsmødet.

- Som entreprenørvirksomhed står vi sådan set i centrum her på landsmødet. Vi har ledningsejerne på den ene side, og så har vi leverandørerne på den anden side med rør og andre materialer, vi skal bruge i vores projekter. Så man er i samspil med alle parter til landsmødet – og det giver os en stor fordel i at komme ud og vifte med flaget, lyder det.

Mere synlighed er dog ikke det eneste, Søren Knudsen A/S tager med sig fra landsmødet. For Anders Hornshøj har det nemlig været både sjovt, spændende og lærerigt at være med:

- Man får snakket med rigtig mange forskellige mennesker. Og det gør også, at vi har haft snakke med leverandører, som kan levere løsninger, vi kan bruge i vores hverdag. Ikke kun til nedgravning af fjernvarme, også indenfor nedgravning af andre forsyningsledninger. Så landsmødet giver mulighed for at få øje på andre metoder, end dem vi bruger til hverdag. Det er fedt, siger han og afslører:

- Vi kommer helt sikkert igen til næste år. Nu var det første gang, vi var med i år, så vi skal hjem og evaluere på, hvad vi kan gøre bedre næste gang. Både for at udvikle os som virksomhed, men også for at udvikle vores stand.