07. nov 2022 Landsmøde

Hydro-X har været med på landsmødet lige fra begyndelsen

Som udstiller på Dansk Fjernvarmes Landsmøde siden begyndelsen, er det for Hydro-X en vigtig begivenhed, hvor man plejer både gamle og nye kunderelation. Men særligt i år har de bemærket en ny optimisme og udviklingslyst i fjernvarmen, som ikke fandtes i samme grad på tidligere landsmøder.

Der var højt humør hos Hydro-X på Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2022. Landsmødet er en fast tradition for virksomheden, som har været med lige siden starten. Foto: Jesper Voldgaard.

Man kan vist roligt kalde Hydro-X for veteraner som udstillere på Dansk Fjernvarmes Landsmøde.

Faktisk har virksomheden, der leverer industrielle vandbehandlingsløsninger, været med lige siden begyndelsen. De var nemlig én af en række virksomheder, der tog initiativ til, at leverandørerne til branchen fik et udstillingsområde på landsmødet.

Tanken var dengang, at man ville give deltagerne lidt mere med hjem ved at åbne op for, at de kunne snakke med leverandører og samarbejdspartnere.

Og det er en tanke, Hydro-X har holdt fast i lige siden, fortæller Head of Business Unit Peder Bækgaard. Derfor var de endnu engang at finde på årets Landsmøde 2022.

- Vi kommer igen hvert år, fordi det er en unik mulighed for at møde en masse kunder på ét sted. Det er en god måde at holde kontakten ved lige med både eksisterende og nye kunder. Samtidig er det et perfekt sted at præsentere nye koncepter og produkter, forklarer han og fortsætter:

- Selvom vi har været med siden starten, står vi ikke helt stille – vi prøver at komme med noget nyt hvert år. I år præsenterede vi vores nye ejer Guldager A/S, og her gav landsmødet os et godt sted at få dem og de nye muligheder det medfører introduceret til mange kunder samtidig. Det fik vi rigtig meget positiv feedback på.

En ny optimisme i branchen

Når man har været med så længe som Hydro-X, bemærker man hurtigt, når landsmødet ikke er helt, som det plejer. Og det var tilfældet i år, fortæller Peder Bækgaard:

- Der er sket et unikt skifte i branchen fra sidste år til i år, som vi tager med os. Der er kommet så meget fokus på udbygning af fjernvarme og energieffektivisering, og det har givet en optimisme i branchen, fornemmer vi. Det kom til udtryk ved, at mange fjernvarmeselskaber har store udvidelsesplaner, som de normalt ikke ville have, fortæller han og tilføjer:

- Næsten uanset hvor i landet, de kommer fra, har de planer om at udvikle deres forretning. Og det er lidt usædvanligt, at der er så stor aktivitet.

Fuld valuta for pengene

For Peder Bækgaard og resten af Guldager/Hydro-X, levede årets landsmøde fuldt ud op til forventningerne. Her får man nemlig valuta for pengene, lyder det:

- Det kommer i form af styrkede relationer med vores kunder og selvfølgelig nye forretningsmuligheder. Det er primært derfor, vi er der.

Og der er da heller ingen grund til at spørge landsmødeveteranerne, om de også er at finde på næste års landsmøde i Aalborg i deres nye Guldager faner. Det svar giver sig selv.