04. nov 2022 Landsmøde

PureHeat oplevede stor interesse på deres første landsmøde

Der var nok at se til på Dansk Fjernvarmes Landsmøde for PureHeat, som i år deltog som udstillere for første gang. De oplevede nemlig, at der var stor interesse for deres løsning blandt deltagerne – og samtidig var landsmødet en perfekt måde at komme i dialog med potentielle kunder på.

Christina og Thomas Warburg fra PureHeat var i år med på Dansk Fjernvarmes Landsmøde for første gang. Og det bliver med sikkerhed ikke den sidste. Foto: Jesper Voldgaard.

Landsmødedebutanterne Thomas og Christina Warburg fra PureHeat havde travlt på deres stand under det meste af Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2022.

Og her, ugen efter landsmødet, har de stadig travlt med at følge op på de mange nye kontakter, de fik i løbet af de to dage i København. Der var nemlig stor interesse for PureHeats produkt – et midlertidigt, mobilt gasfyr – blandt repræsentanterne for landets fjernvarmeselskaber, som deltog på årets landsmøde.

Som forholdsvis ny spiller i fjernvarmebranchen kan det være svært at nå ud med sit budskab til de mange potentielle kunder på markedet, og derfor greb PureHeat muligheden, da de blev anbefalet at deltage på landsmødet af en nuværende kunde.

Kunden forklarede nemlig, at det var en god mulighed for at formidle deres løsning til alle fjernvarmeselskaberne på ét samlet sted. Og i dag er Christina Warburg glad for, at PureHeat meldte sig til:

- Det var virkelig positivt, at så mange deltagere havde lyst til at hilse på os og høre om vores produkt. Det føltes som om, at budskabet om os spredte sig i løbet af landsmødet, og at kendskabsgraden steg. Deltagerne kunne se, at vi kan løse et reelt problem med vores produkt, siger hun og tilføjer:

- Deltagerne på landsmødet har jo sat to hele dage af, hvor de er interesserede i og åbne overfor nye produkter. Man har deres fulde opmærksomhed – i modsætning til hvis man sender en mail eller ringer.

Fik mange nye kontakter

Den fulde opmærksomhed udmøntede sig da også i, at mange af de besøgende på PureHeats stand var glade for at høre om løsningen, siger Christina Warburg:

- Når man har et produkt, som kan løse nogle udfordringer hos kunden, bliver man også mødt med god stemning. Vi mange nye kontakter, og en del tog vores informationer med og ville vende tilbage. Jeg håber at vi kan få etableret en masse nye kundeforhold, fortæller hun og tilføjer:

- Jeg sidder lige nu og samler op på alle dem, der gerne ville have flere informationer om PureHeat. Forhåbentlig kan vi få produktet ud og hjælpe mange flere fjernvarmeselskaber.

Deltager på Landsmøde 2023

Selvom PureHeat har haft travlt både på og efter landsmødet, har de dog alligevel fundet tid til at evaluere på årets deltagelse – og for dem er der ingen tvivl: De kommer igen til næste år.

- Der var bare en virkelig god stemning på landsmødet, og vi blev hurtigt enige om, at det er et godt sted at være repræsenteret, fortæller Christina Warburg.