02. nov 2022 Landsmøde

Codan fik vist flaget frem på landsmødet

Codan Forsikring har været faste deltagere på Dansk Fjernvarmes årlige landsmøde siden 2007. Her oplever de nemlig, at de får en unik mulighed for at være synlige over for hele fjernvarmebranchen på ét sted.

Niels Korsgaard Pedersen fra Codan mener ikke, at man kan komme udenom Dansk Fjernvarmes Landsmøde, hvis man har en interesse i at være leverandør til branchen. Foto: Jesper Voldgaard.

- Hvis man vil fjernvarmebranchen, er man også nødt til at møde op på Dansk Fjernvarmes Landsmøde.

Så klart kan det siges ifølge Niels Korsgaard Pedersen, der er Trading Underwriter hos Codan Forsikring. Han har været med på landsmødet siden 2007 og har mange års erfaring fra branchen, da han tidligere har været forsikringsmægler for udelukkende varme- og kraftvarmeværker.

Codan har været repræsenteret på landsmødet lige så længe som Niels Korsgaard Pedersen – og det er der ifølge ham en ret enkelt grund til: Det er et godt sted at hejse flaget, hvis man vil være synlige overfor hele fjernvarmebranchen.

- Som udstiller har vi det princip, at vi ikke deltager i ret meget af det, som foregår i landsmødesalen. Vi står her mest for at møde vores nuværende kunder og eventuelt nye. Vi vil vise, at vi er til stede og interesserede i branchen. Det mål har vi til fulde opfyldt i år, forklarer han og fortsætter:

- Landsmødet giver os desuden mulighed for at komme i dialog med både eksisterende og potentielle kunder. Vi kan tage en snak med vores nuværende kunder, hvis de har et problem af den ene eller den anden karakter. Og hvis vi møder potentielle kunder, som har problemer med deres nuværende forsikringsselskab, får vi en sludder om det.

Godt humør blandt deltagerne

I løbet af de år, Niels Korsgaard Pedersen har været med på Dansk Fjernvarmes Landsmøde, er én ting gået igen: Deltagerne er altid glade, når han møder dem.

- Når man har været med så mange gange som jeg, ved man dybest set godt, at medlemsselskaberne og bestyrelserne ser det som en blanding mellem arbejde og årlig udflugt. Derfor tager mange af dem landsmødet som en oplevelse, siger han og tilføjer:

- Det kan både være en oplevelse, hvor man kan få information, hvis man har specifikke problemstillinger på sit værk, men det kan også være en ganske almindelig udflugt til Aalborg eller København.

Forventer at fortsætte stimen

Spørger man Niels Korsgaard Pedersen, er der ingen tvivl om, at Codan Forsikring vil være at finde på Dansk Fjernvarmes Landsmøde til næste år. De har endnu ikke misset et landsmøde siden 2007, og nu hvor landsmødet igen er tilbage i Aalborg, satser han på at få samme træfpunkt, som de plejer at have:

- Det gør, at folk har nemmere ved at finde os. Der ligger noget i genkendelsens glæde, når man står samme sted det ene år efter det andet. Folk ved, hvor vi er, lyder det.