28. sep 2022 Webinar

Webinar om indefrysningsordningen

Medlemstilbud: Dansk Fjernvarme gennemgår den nye indefrysningsordning for sine medlemmer på et webinar mandag den 3. oktober klokken 13 til 14.

Fredag den 23. september offentliggjorde et flertal af partierne på Christiansborg den såkaldte ”Vinterhjælp”, som et modsvar på de fortsat stigende energipriser og den medfølgende kraftige inflation.

Den politiske pakke indeholder bl.a. et tilbud til varmeforbrugere om indefrysning af dele af deres regninger til fjernvarmeselskaberne. Finansministeriet udgav i forbindelse med offentliggørelsen af aftalen et fakta-ark, hvor indefrysningsordningen er beskrevet.

Dansk Fjernvarme tilbyder nu sine medlemmer et webinar, hvor vi målrettet fokuserer på det strategiske afsæt og detaljerne i den politiske aftale omkring indefrysningsordningen. På webinaret får du god mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer til aftalen.

Webinaret bliver afviklet mandag den 3. oktober i tidsrummet fra kl. 13 til kl. 14. Det er alene et webinar, der er åbent og tilgængelig for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Webinaret bliver præsenteret af direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, samt konsulent i Varmefaglig Afdeling, Klaus Lunddal Brose.

Her kan du læse mere om webinaret og melde dig til.