18. aug 2022 Landsmøde

Tivoli er snart klar til Landsmøde 2022

Dansk Fjernvarme har været på rekognoscering i Tivoli Hotel & Congress Center for at sikre de bedste rammer for Landsmøde 2022.

Den store konferencesal i Tivoli Hotel & Congress Center er endnu ikke klar til at huse de mange deltagere på landsmødet i oktober - men det bliver den, lover landsmødeansvarlige Taja Lindby Skak fra Dansk Fjernvarme. Foto: Dansk Fjernvarme.

Der er endnu lidt mere end to måneder til Landsmøde 2022 åbner i Tivoli Hotel & Congress Center. Dansk Fjernvarme har netop aflagt besøg i København for at se nærmere på faciliteterne, der skal huse omkring 2.000 besøgende fra den 27. til den 28. oktober.

Det er ikke første gang, at folk fra Dansk Fjernvarme besøger kongrescentret, men denne gang var det alle fra Kurser & Events-afdelingen, der var med. Og det var meget gavnligt, beretter landsmødeansvarlig Taja Lindby Skak.

- Det er ikke første gang, at landsmødet bliver afviklet i Tivoli Hotel & Congress Center, men den seneste daterer sig tilbage til 2012, så der er sket ændringer. Nu har vi alle set det og er klar til at skabe de bedste rammer for de mange deltagere, siger hun.

De seneste landsmøder er afviklet i Aalborg, og der venter deltagerne andre faciliteter i København, fortæller hun. Selve leverandørudstillingen vil således være samlet i ét plan -  i Aalborg er en del af standene i kælderen – ligesom Tech-scenen, der i Aalborg er på 1. sal, nu er en etage under selve konferencesalen.

Og så får medlemmerne også mulighed for at møde alle selskaber fra Fjernvarmens Hus ét sted. Dansk Fjernvarme går nemlig sammen med Fjernvarmens Informationsfond, Softværket og DFP på en stand.

- Vi samler os på et sted, så det er nemt og bekvemt for medlemmerne at komme i kontakt med os alle – ligesom hvis de besøger Fjernvarmens Hus i Kolding, siger Taja Lindby Skak.