18. jul 2022 Landsmøde

Energi På toppen indtager også LM2022

Landsmøde 2022 byder på en særudgave af Energi På Toppen – denne gang er indenrigs- og boligminister Christian Raabjerg Madsen en af indlægsholderne.

Indenrigs- og boligminister Christian Raabjerg Madsen er med på den særudgave af Energi På Toppen, der bliver afviklet under Landsmøde 2022. Foto: Privat.

Landsmødet i 2021 bød på en nyskabelse, da fredagens program indeholdt en særudgave af Energi På Toppen – Dansk Fjernvarmes populære debat- og netværksarrangement. Det bliver gentaget i år på Landsmøde 2022.

I år bliver det under overskriften ”Energiplanlægning på papir og i praksis”, og en af deltagerne har næsten bogstaveligt fingeren på pulsen – indenrigs- og boligminister Christian Raabjerg Madsen – da han netop har været med til at køre den seneste revision af Planloven igennem Folketinget.

- Det er vigtigt, at vi i fjernvarmesektoren har fokus på både kommunernes og statens rolle i at få lavet en fornuftig energiplanlægning, der både giver plads til de mange energianlæg, der skal stilles op over de kommende år og samtidig giver kommunerne de fornødne værktøjer til energiplanlægningen, siger direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen.

På denne særudgave af Energi På Toppen vil byrumsarkitekt Helle Søholt Gehl samt direktør i Deltager Danmark, Rune Baastrup, få tale- og debattid omkring det samme overordnede emne som Christian Raabjerg Madsen. Helle Søholt Gehl skal tale om placering af energianlæg og byanlæg, mens Rune Baastrup vil have fokus på involvering og engagement fra lokalsamfundet.

Energi på Toppen afvikles på Landsmødet fredag den 28. oktober kl. 10.30 – 12.30.