23. maj 2022 Kurser & arrangementer

Få forsvarligt styr på el-sikkerheden

”Opfølgende L-AUS”-kursus sikrer, at såvel ansatte som udefrakommende installatører har viden og kompetencer til forsvarligt at udføre arbejde på elektriske anlæg og installationer.

Det er anbefalet god praksis, at fjernvarmeselskaber sikrer vedligehold af viden og kompetencer for at kunne udføre forsvarligt arbejde på elektriske anlæg og installationer. Og det gælder både for egne ansatte, der arbejder med el og installationer, og folk, der er ansat hos fx el-installatører.

Dansk Fjernvarme tilbyder nu igen kurset ”Opfølgende L-AUS” for el-fagansvarlige, hvor de får genopfrisket både viden og kompetencer på el-sikkerhedsområdet. Kurset sikrer, at ansatte og fagfolk kan udføre arbejdet på elektriske anlæg og installationer på forsvarlig vis, og det bliver afviklet den 10. oktober i Fjernvarmens Hus i Kolding.

Kurset henvender sig konkret til folk, der allerede er certificeret til at arbejde med drift af elektriske anlæg og installationer under spænding, spændingsløst eller i nærheden af spændingsførende dele.

Medarbejdere, som mangler og ønsker at få det lovpligtige certifikat til at udføre arbejde på elektriske anlæg og installationer, skal deltage på ”LAUS kursus”– læs mere her.