11. maj 2022 PULS

Troels Bech lukker PULS 2022

Deltagerne på PULS 2022 bliver sendt hjem med bud på, hvordan de kan styrke samarbejde og vinderkultur hos medarbejderne, når tidligere fodboldspiller, træner og sportsdirektør Troels Bech får det sidste ord.

PULS 2022 har fokus på samarbejde og rekruttering både blandt medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer. Derfor er det kun passende, at deltagerne den 22. juni bliver sendt hjem med et motiverende foredrag om netop samarbejde.

Det er den tidligere fodboldspiller, træner og sportsdirektør Troels Bech, der får det sidste ord på det store sommerevent for fjernvarmebranchen i Fjernvarmens Hus. Han har de senere år haft fokus på at bruge sin mangeårige erfaring som træner, hvor det jo netop handler om at få samarbejdet til at blomstre.

Troels Bech lægger således vægt på vigtigheden af at få et uhomogent hold til at samarbejde som et team, samt hvor vigtigt det er, at den enkelte får lov til at udfolde sine stærke sider og at udvikle sig individuelt – under hensyntagen til kollegaerne.

Troels Bech er tidligere sportsdirektør for Brøndby I.F., hvor han blev ansat 19. juni 2015. Før det har han blandt andet også været cheftræner for Odense Boldklub, ligesom han har en bachelor i Italienske Studier.

Du kan læse mere om de øvrige emner og indlæg på PULS 2022 og få klaret tilmeldingen her: https://www.danskfjernvarme.dk/arrangementer/puls/puls-2022