10. maj 2022 Kurser & arrangementer

Sidste udsendelse af nyhedsbrevet Viden & Netværk

Dansk Fjernvarme har den seneste tid arbejdet på at udvikle og forbedre nyhedsbrevene, og det betyder et farvel til nyhedsbrevet Viden & Netværk.

Igennem en årrække har du kunne læse om Dansk Fjernvarmes kursus- og eventstilbud i nyhedsbrevet Viden & Netværk. Dog er det ikke længere hensigtsmæssigt, at have informationer om kurser og arrangementer i et særskilt nyhedsbrev. Derfor vil du fra den 16. maj i stedet finde alle informationer om Dansk Fjernvarmes kurser og arrangementer i vores nyhedsbreve: Medlemsnyt og Forsyning & Energi.

Nyhedsbrevet Viden & Netværk vil ikke længere blive sendt ud efter i dag.

Vi målretter dine nyhedsbreve
Dansk Fjernvarme ønsker i højere grad at tilbyde målrettede nyhedsbreve, og vi har derfor igangsat et langstrakt arbejde med at udvikle og optimere vores nyheder og nyhedsbreve, således at du – på sigt kun modtager de nyheder og tilbud, som er vigtigst for dig.

Som brancheorganisation for en udslagsgivende og central sektor i Danmarks klimadagsorden, er det afgørende, at Dansk Fjernvarmes medlemmer altid er opdateret og har let adgang til de nyheder og kritiske informationer, som er afgørende for at I som varmeselskab kan handle og agere.

Derfor har vi indledt arbejdet med at optimere og målrette vores nyhedsbreve.

Opdater dine interesseområder
Hvis du i fremtiden ønsker at modtage informationer omkring Dansk Fjernvarmes kurser og arrangementer, skal du tilmelde dig nyhedsbrevene: Medlemsnyt og/eller Forsyning & Energi og gerne krydse af i interesseområdet: Kurser og arrangementer.

Så er du sikker på, at du for fremtiden også modtager informationer omkring Dansk Fjernvarmes kurser og arrangementer.

Dette bør du gøre, fordi når du angiver dine interesseområder, betyder det, at Dansk Fjernvarme på sigt sender dig nyheder og informationer inden for disse områder.

Således får du de nyheder og tilbud, som er relevante for lige netop dig direkte i din indbakke.

Du tilmelder dig Dansk Fjernvarmes nyhedsbreve her.