27. apr 2022 Ledelse & bestyrelse

Er du leder? Få styr på dit økonomiske ansvar i forhold til bestyrelsen

Du får grundlæggende viden om dit økonomiske ansvar, og hvordan du sikrer den bedste rapportering. 

Kurset ‘Økonomi for ledere’ henvender sig både til ledere og mellemledere på alle landets varmeselskaber. Kurset giver et solidt indblik i de økonomiske fokuspunkter, som en leder skal være 100 % fortrolig med.

 

Kurset afholdes:

Dato: 2. juni 2022
Tid:
9.15-16.00 (morgenmad fra 8.45)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

 

Se det fulde program og tilmeld dig ‘Økonomi for ledere’ her.  

 

Kursets indhold
I løbet af kurset får du et solidt indblik i varmeforsyningslovens prisbestemmelser, udarbejdelse af budget og sammenhæng til tariffer og meget mere. Derudover bliver du opdateret på nyeste regler på området. Du får desuden fif, inspiration og gode råd til forholdet imellem dig som leder og varmeselskabets bestyrelse. Særligt de mange tips og brugbare værktøjer fremhæves af tidligere kursister som noget af det bedste ved kurset.

 

Del dine erfaringer med andre
På kurset er der afsat god tid til dialog og erfaringsudveksling med andre ledere og mellemledere i forsyningsbranchen, som oplever de samme problemstillinger i hverdagen som dig. 
Kurset er en oplagt mulighed for at pleje og udbygge dit netværk.

 

Læs mere om kurset her. 

Er du stærk nok i rollen som leder?
Som leder oplever du ofte situationer, der kræver afgørende beslutninger med stor betydning, både for organisationen som hele og for enkeltindivider. Det kræver gode lederkompetencer og en professionel tilgang til motiverende ledelse.

Snart starter det næste hold ledere op på forsyningssektorens lederuddannelse, og der er stadig plads til dig eller din kollega.

Læs mere om ’Grundlæggende lederuddannelse’, og se hvorfor det er noget for dig.