21. apr 2022 Fagligt

Dansk Fjernvarme relancerer sine nyhedsbreve

Dansk Fjernvarme har den seneste tid arbejdet på at udvikle og forbedre alle vores nyhedsbreve. Nu relanceres både det nye Forsyning & Energi og det nye Dagens overblik.

Omstillingen til grøn og vedvarende energi er vigtigere end nogensinde før, og fjernvarmesektoren er en afgørende spiller i forhold til, hvordan og hvor hurtigt omstillingen sker.

Som brancheorganisation for en udslagsgivende og central sektor i Danmarks klimadagsorden er det afgørende, at Dansk Fjernvarmes medlemmer altid er opdaterede og har let adgang til de nyheder og kritiske informationer, som er afgørende for, at I som varmeselskab kan handle og agere.

Dansk Fjernvarme oplever jævnligt, at vores nyhedsbreve er fyldt til randen med nyheder. Det er alle vigtige nyheder, men det kan være svært for dig som medlem at udskille lige præcis de nyheder, som er særligt relevante for dig. Det gør vi nu noget ved.

Vi målretter dine nyhedsbreve
Dansk Fjernvarme har derfor igangsat et arbejde med at udvikle og optimere vores nyheder og nyhedsbreve, således at du – på lidt længere sigt – kun modtager de nyheder og tilbud, som er vigtigst for dig.

Optimeringen af nyhedsbrevene er i fuld gang, og vi er nu så langt, at vi kan indlede første fase og relancere to nye nyhedsbreve:

Det nye Dagens overblik og det nye Forsyning & Energi.

Det nye Dagens overblik
Dagens overblik vil fremover kun indeholde dagens presseklip. Det sker, fordi vi kan se, at det er det, modtagerne af Dagens Overblik primært læser. Derfor bliver den nu optimeret til kun at indeholde de daglige nyheder fra medierne.

Det nye Forsyning & Energi
Tankerne bag det nye Forsyning & Energi er at formidle Dansk Fjernvarmes egne nyheder, pressemeddelelser og debatindlæg tidligt om morgenen – og krydre det med relevante debatindlæg fra andre og væsentlige opslag på sociale medier.

Der er stadig lidt vej endnu til individuelt målrettede nyhedsbreve, men ændringerne er første skridt på rejsen og vil fremover gøre det nemmere for dig at finde de nyheder og tilbud, som er særligt relevante for dig og dit varmeselskab.

Angiv dine interesser
Som noget nyt kan du nu krydse af, hvilke emner, som du ønsker at vide mere om. Når du angiver dine interesseområder, betyder det, at Dansk Fjernvarme på sigt sender dig nyheder og informationer inden for disse områder.

Således får du de nyheder og tilbud, som er relevante for lige netop dig – direkte i din indbakke.

Du kan krydse relevante emner af her.