03. mar 2022 Regionalmøde

Der er plads til flere på Regionalmøderne

Der er endnu to uger med i alt fem Regionalmøder – og der er plads til, at endnu flere medlemmer bliver opdateret på de aktuelle fjernvarmefaglige udfordringer.

I dag bliver det tredje Regionalmøde afviklet i Maribo, og dermed er der endnu fem regionalmøder, hvor medlemmerne både kan blive opdateret på de faglige nyheder og dyrke netværk med kollegaer fra andre fjernvarmeselskaber.

Og da der samtidig er plads til endnu flere medlemmer på de kommende fem regionalmøder, så kommer der en opfordring til at melde sig til.

- I 2021 var vi meget udfordret af corona-epidemien, men i år kan vi både afvikle regionalmøderne i marts og gøre det rundt om i landet. Derfor er der her og nu en enestående mulighed for, at vores medlemmer kan mødes om et fagligt spændende og stærkt tilbud, siger leder af Kurser & Events hos Dansk Fjernvarme, Lisbeth Aagaard Mountfield.

De resterende møder fordeler sig med tre i den kommende uge – uge 10 – og de sidste to i uge 11. Fra næste uge er der regionalmøder i Esbjerg, Aarhus og Sorø, mens møderne i uge 11 er henlagt til Sæby og Glyngøre.

På møderne kan du bl.a. blive klogere på konverteringer, fjernvarmens rolle i den grønne omstilling og jagten på overskudsvarme.

Se mere om de enkelte møder her: