02. mar 2022 PULS

Tilmeldingen er åben til PULS 2022

På årets sommerevent i energisektoren kan du bl.a. høre eksperter fortælle, hvordan selskaberne sætter turbo på den grønne omstilling og rekrutterer nøglemedarbejdere i fremtiden. 

PULS trækker hvert år mange fra fjernvarmebranchen til Fjernvarmens Hus i Kolding - i år bliver PULS afholdt onsdag den 22. juni. Foto: Jesper Voldgaard.

Er du klar til at tage PULS’en på branchen og blive opdateret inden for politik, udvikling og ledelse?

Så er det nu, du skal tage din ledergruppe og bestyrelse under armen og tilmelde dig PULS 2022 – årets sommerevent for bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere i energisektoren.

Tilmelder du dig senest 31. marts 2022, kommer du med til 2021-pris.

Sæt skub i den grønne omstilling
Hvordan kan du, som en del af et ledelses- eller bestyrelsesorgan planlægge bedst for at få sat yderligere fut under den grønne omstillings-kedel, uden at I løber en større risiko? Når du deltager på årets PULS, så får du svaret.

- Der sker rigtig meget ude i verden pt, som alt sammen understøtter nødvendigheden af den grønne omstilling. Det er en vigtig opgave, at hele sektoren kommer op i gear og får sat tempo på den grønne omstilling. Det glæder vi os rigtig meget til at drøfte til årets PULS. Således siger Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen og fortsætter:

- Det er altid en fornøjelse at se det hvide telt på parkeringspladsen blive fyldt op og møde en masse beslutningstagere til gode debatter og masser af netværk.

Derudover kan du på årets PULS også høre mere om digitalisering, risikostyring og hvordan du rekrutterer nøglemedarbejdere i fremtiden.

Gensyn med mini-træfpunktudstillingen
COVID-19 har de seneste to år spændt ben for mini-træfpunktudstillingen til PULS, men ikke i år! Vi glæder os til at invitere udvalgte leverandører af branchen med, som står klar til at tage en snak med dig om dine udfordringer.

Derudover kan du selvfølgelig også se frem til at deltage i vores mini-sessioner, hvor du kan komme i dybden med de emner, som er særligt relevante for dig.

PULS 2022 løber af stablen onsdag den 22. juni kl. 9.30-18.00, og vi glæder os til at se alle beslutningstagere i sektoren til inspiration, netværk og masser af faglige indspark.