09. feb 2022 Navne

Dansker tager midlertidigt over

Birger Lauersen, Dansk Fjernvarmes internationale chef og aktuelt præsident for Euroheat & Power, træder til som midlertidig direktør i Euroheat & Power.

Den mangeårige direktør for Euroheat & Power, Paul Voss, har sagt sin stilling op. Det betyder, at organisationens formand, Birger Laursen, der er international chef i Dansk Fjernvarme, midlertidigt har taget over, mens processen med at finde en ny direktør står på.

– Det er vores klare fornemmelse, at den professionalisering, Euroheat & Power har været igennem under Paul Voss’ ledelse, har givet organisationen så godt et ry, at det er en interessant stilling. Både sektorens højere profil og politiske bevågenhed skærper interessen. Vi har allerede en liste af kompetente folk klar til samtaler. Jeg er ret optimistisk i forhold til, at vi kan finde en ny dygtig direktør inden for kort tid, siger Birger Laursen.

Birger Laursen har gennem sin mangeårige tætte involvering i organisationen, herunder hans nuværende præsidentskab, et godt kendskab til sekretariatet og opgaverne. Og han har i øvrigt gjort det før, nemlig ved sidste direktørskifte.