14. dec 2021 Kurser & arrangementer

2021: Vi har savnet fællesskabet

Det forgangne år har budt på mere hjemmearbejde, og derfor har behovet for at samles og erfaringsudveksle været ekstra stort.

Deltagere på kurset: Afkøling - lavere returtemperatur i efteråret 2022

2021 startede ud med webinarer, envejskommunikation og samarbejde via en computerskærm. I løbet af foråret blev restriktionerne løftet, og vi kunne samles til kurser og temadage og herved atter mærke fællesskabet i branchen

Det er da også særligt oplevelsen af fællesskab, som afdelingsleder for Kurser & Events Lisbeth Aagaard Mountfield fremhæver fra det forgangne år:

- På vores kurser og arrangementer har vi virkelig kunne mærke, at folk har manglet fællesskabet. Vi har oplevet et stort behov for at mødes, diskutere og erfaringsudveksle. Vores kurser og arrangementer er rigtig gode til at støtte op om vidensdeling med faglige input, så dialogerne bliver nuancerede og perspektiverede. Det har været rigtig dejligt at mærke fællesskabet omkring emnerne på vores arrangementer, siger Lisbeth Aagaard Mountfield.

Hvad bringer 2022?
Når vi ser frem mod 2022, kigger vi ind i et meget spændende år – og ikke kun på Kurser og Events området. Når vi spørger Lisbeth
Aagaard Mountfield, hvad hun ser mest frem til i løbet af 2022, er hun ikke i tvivl:

- Vi oplever et kæmpe stort fokus på klima og energi i disse år, og her er fjernvarmesektoren i høj grad med til at sætte dagsordenen. Vi taler; nye rammer for fjernvarmen, konvertering, grøn omstilling osv. Vi har en hel masse spændende kurser og arrangementer i det kommende år, som igennem faglig viden understøtter disse store dagsordener, og det glæder jeg mig rigtig meget til, fortæller Lisbeth.

Se kommende kurser og arrangementer for 2022

Fordelene ved at deltage på kurser og arrangementer
Udover de åbenlyse fordele, som at opnå ny viden og kompetenceudvikling, byder kurser og arrangementer ind med faglig indsigt og perspektiver, som ”kvalitetssikrer” dialogen og sikrer, at man reflekterer over egen praksis. På arrangementerne samles branchen fra alle kanter af landet og skaber derfor vidensdeling ikke kun i lokalområdet, men på tværs af afstande.

Læs mere om Dansk Fjernvarmes kurser og arrangementer.