08. dec 2021 Temadag

Hvordan kan varmeselskaberne reducere varmeprisen?

Ny temadag den 2. februar 2022 sætter fokus på, hvordan fjernvarmeselskaberne kan reducere varmeprisen ved at være aktive på markedet for systemydelser.

Kort inde i det nye år afholdes Temadag om markedet for systemydelser. På temadagen får du blandt andet viden til at forstå det komplicerede marked, og hvorfor udviklingen sker så hurtigt, at det kan være svært at følge med. Temadagen giver nemlig indsigt i markedet for systemydelser, og herunder hvordan varmeselskaber kan reducere varmeprisen, øge værdien af el fra kraftvarmeværk og blive en vigtig brik i sektorintegrationen.

Læs mere om temadagen her

Temadagens indhold
Temadagen henvender sig til fjernvarmeselskaber, som har elproduktion og/eller elforbrug og gerne vil vide, hvordan de kan nedbringe deres varmepris ved at være aktive på markedet for systemydelser.

Derudover kan du blandt andet høre mere om fremtiden for specialregulering, fremtidige markeder og andre gode cases, som du og dit varmeselskab kan spejle jer i.

På temadagen har vi inviteret flere spændende indlægsholdere og eksperter, som alle vil dele deres viden og erfaring. Du kan blandt andre møde: Energinet, Danske Commodities, Centrica Energi Trading og Forsyning Helsingør.

Deltag med fysisk fremmøde eller vær med online
På denne temadag har du også mulighed for at vælge, at du deltager i temadagen via online deltagelse.

Læs mere om temadagen og tilmeld dig her