25. nov 2021 Fjernvarmen

Hvad synes du om magasinet Fjernvarmen?

Dansk Fjernvarme har sat gang i en læserundersøgelse af magasinet Fjernvarmen. Hjælp os med at fortælle, hvad du synes, så vi kan lave endnu bedre magasiner i fremtiden.

Seks gange om året udgiver Dansk Fjernvarme magasinet Fjernvarmen til lige knap 3.000 abonnenter i den danske energisektor.

Nu har vi sat gang i en læserundersøgelse for at blive klogere på, hvad læserne synes om magasinet – og eksempelvis høre, hvilke dele af magasinet folk bedst kan lide og hvad læserne gerne vil have mere af.

Læserundersøgelsen er sendt på mail til alle de abonnenter, vi har en mailadresse oplyst på. Men du kan også tilgå undersøgelsen via linket herunder. Så hop ind og giv din mening til kende hvis du enten hver gang, eller bare ind imellem, læser vores magasin. Der er mulighed for at vinde en præmie, som vi trækker lod om blandt de, der gennemfører undersøgelsen.

Ved spørgsmål til undersøgelsen, kontakt redaktør Flemming Linnebjerg Rasmussen på fr@danskfjernvarme.dk.

På forhånd mange tak for din hjælp og god læselyst med fremtidige udgaver af magasinet Fjernvarmen. Det næste nummer udkommer den 5. december.

Deltag i læserundersøgelsen her.