14. dec 2021 Sikkerhed & arbejdsmiljø

Få overblik over arbejdsmiljømæssige lovkrav

Mange selskaber har svært ved at danne sig et overblik over de mange forskelligartede arbejdsmiljøopgaver. Det ændrer nyt kursus hos Dansk Fjernvarme.

Har du brug for at få en status og en række konkrete værktøjer til at systematisere jeres arbejdsmiljøarbejde? Så er et helt nyt en-dagskursus, det helt rette for dig.

På kurset ’Overblik og værktøjer til lovpligtige arbejdsmiljøopgaver’ får du et struktureret overblik over arbejdsmiljøopgaverne i fjernvarme- og forsyningsselskaber, og samtidig får du redskaber til at komme i mål med opgaverne.

Kurset afholdes:

10. februar 2022
Fjernvarmens Hus, Kolding

Kurset tæller desuden som den supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som alle medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen lovpligtigt skal tilbydes hvert år.

Læs mere om kurset her

Det lærer du på kurset
Kurset er aktuelt for alle, der bidrager til arbejdsmiljøarbejdet i jeres fjernvarme- eller forsyningsselskab, og er særligt relevant for ledere og arbejdsmiljørepræsentanter.

Kurset går i dybden med:

  • Organiserer af arbejdsmiljøarbejdet
  • APV – hvad er kravene, og hvad er de bedste muligheder?
  • Den årlige arbejdsmiljødrøftelse
  • En plan/årshjul for det næste års arbejde med arbejdsmiljø
  • Kompetenceudviklingsplan. Hvad er det, og hvordan kan du bruge den praktisk?
  • Risikovurdering

På kurset inddrages brancherelevante cases, og der afsættes tid til at deltagerne kan igangsætte arbejdsmiljøarbejdet i eget fjernvarme- eller forsyningsselskab ved hjælp af konkrete værktøjer og skemaer.

Tilmeld dig kurset ’Overblik og værktøjer til lovpligtige arbejdsmiljøopgaver’ her

Glem ikke...
I det starten af det nye år gennemfører Dansk Fjernvarme desuden en række webinarer med relation til arbejdsmiljø og sikkerhed: