11. nov 2021 Landsmøde

Der er stor tilfredshed med Landsmøde 2021

Dansk Fjernvarme har generelt fået meget gode tilkendegivelser fra deltagerne på Landsmøde 2021. 86 procent har været tilfredse eller meget tilfredse med deres deltagelse på landsmødet.

Deltagerne har bl.a. rost en lang række af de oplæg, der var på Landsmøde 2021 - det gælder fx formand Jesper Frost Rasmussens tale fra den store scene torsdag formiddag. Foto: Jesper Voldgaard.

Det er nu godt 14 dage siden, Landsmøde 2021 blev afviklet i Aalborg Kongres & Kultur Center, og Dansk Fjernvarme har nu evalueret på de mange tilbagemeldinger fra deltagere og udstillere. Og det generelle indtryk blandt deltagerne er, at de har været meget tilfredse med landsmødet.

Ikke mindre end 86 procent angiver i deres tilbagemelding, at de har været enten meget tilfredse eller tilfredse med deres deltagelse på landsmødet, der var det første siden 2019. Og mange deltagere giver netop udtryk for, at det har været dejligt igen at kunne mødes med hele branchen.

- Det fremgår som noget nær en rød tråd i svarene fra deltagerne, at netop muligheden for netværk med kollegaer og leverandører i branchen har været noget af det bedste ved landsmødet. Og så de gode faglige indlæg, siger leder af kurser & events i Dansk Fjernvarme Lisbeth Aagaard Mountfield.

- Vi har også fået meget ros for landsmødetemaet – Centrum for det grønne Danmark. Mange giver udtryk for, at det både har været meget aktuelt og samtidig været en god ramme for landsmødet, tilføjer hun.

Nyt tiltag blev taget godt imod
Traditionen tro bød landsmødet igen på et aftenarrangement, og selv om der var udsolgt – med over 1.000 deltagere – så har 90 procent af deltagerne været tilfredse eller meget tilfredse med aftenarrangementet, der udover spisning bl.a. bød overrækkelse af Fjernvarmeprisen 2021.

Der var også nye tiltag ved årets landsmøde. Deltagerne skulle ved ankomsten bl.a. scanne en kode for at få printet deres navneskilt, og selv om der var enkelte propper torsdag formiddag, så har 83 procent tilkendegivet, af de var tilfredse eller meget tilfredse med ankomstproceduren ved ankomsten til landsmødet.

Målrettede sessioner
Dansk Fjernvarme kan også konstatere, at der særligt er tre indlæg på landsmødet, der er stor tilfredshed med. Det er formandens tale torsdag formiddag, klimaministerens tale fredag morgen samt Energi På Toppen, der blev afviklet fredag formiddag.

- Vi var selv også meget overvældet over den interesse, som vores mini-sessioner i Det Lille Teater fik. Der var mellem 250 og 300, der ville lytte med, og vi vil gerne arbejde videre med muligheden for at afholde mere målrettede sessioner under landsmøderne, siger projektleder for landsmødet, Taja Adelie Lindby Skak.