09. nov 2021 Kurser & arrangementer

Er du nyansat administrativ medarbejder?

Eller har du været i branchen i flere år, men trænger til at blive opdateret på regler og gode rutiner?

Med kurset i ‘Administration og regnskab for nyansatte’ er du sikret det bedste udgangspunkt for din arbejdsdag med administrative opgaver.

Når du deltager på kurset, får du bl.a. overblikket over Varmeforsyningslovens bestemmelser og bliver klogere på Dansk Fjernvarmes kontoplan og vejledninger. Måske savner du indblik i arbejdet med tariffer? Så er dette kursus oplagt til dig.

Dato: 01.-02. december 2021
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Læs mere om kurset og se det fulde program her.

På kurset ‘Administration og regnskab for nyansatte’ får du det store overblik. Kurset, der varer i to dage, henvender sig både til nyansatte, som har brug for at komme godt ind i tingene og til de mere erfarne medarbejdere, som har brug for ny inspiration og en opdatering på regler og gode rutiner.

Gode tips og et godt netværk
På kurset er der både gode tips at hente og muligheden for at opbygge et godt netværk. Det fortæller underviser på kurset Jytte Rabæk Schmidt.

- Efter dette kursusforløb vil du som nyansat få langt lettere ved at tackle budget og regnskab, så alle procedurer bliver overholdt. Målet med kurset er en effektiv og korrekt varetagelse af den alsidige administration, der er påkrævet, og deltagerne får tips og idéer med sig hjem samt mulighed for et begyndende netværk, lyder det fra den erfarne underviser.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her