27. okt 2021 Landsmøde

Over 2.000 er klar til Landsmøde 2021!

Torsdag formiddag bliver dørene slået op i Aalborg Kongres & Kultur Center til Landsmøde 2021, hvor der venter to dage fyldt med oplæg, debat og netværksmuligheder.

Dansk Fjernvarme er klar til at tage imod over 2.000 deltagere og udstiller på Landsmøde 2021 i Aalborg fra torsdag morgen. Foto: Dansk Fjernvarme.

Endelig!

Ikke siden 2019 har fjernvarmebranchen haft mulighed for at samles, men nu sker det. Torsdag formiddag slår Dansk Fjernvarme igen dørene op til det årlige landsmøde, der i 2020 måtte aflyses på grund af corona-epidemien.

Det er dermed to år siden landsmødet sidst blev afholdt – den gang var det i øvrigt også i Aalborg Kongres & Kultur Center – men formatet minder i 2021 om landsmøderne fra de foregående år.

Det vil sige, at landsmødet også i 2021 også byder på masser af debat og oplæg i den store sal, ligesom der også i år er en TECH-scene, hvor der torsdag bliver mulighed for at dykke ned i spændende indslag – bl.a. en præsentation af Varmeplan Danmark 2021 ved professor Brian Vad Mathiesen.

Torsdag aften er der den traditionelle aftenfest, hvor der – også traditionen tro – vil blive stemt om, hvem der skal have Fjernvarmeprisen 2021. I år er de tre nominerede Assens Fjernvarme, Asetek og Kraftvarmeværk Thisted sammen med Ammongas A/S og SEG A/S.

Fredag står i politikkens tegn på Landsmøde 2021. Fredag morgen gæster klimaminister Dan Jørgensen landsmødet, ligesom der bliver budt på en særudgave af Energi på Toppen fra landsmødesalen om formiddagen.

Rundt om det hele i Aalborg Kongres & Kultur Center er der naturligvis også massiv tilstedeværelse af fjernvarmebranchens leverandører. I alt 139 udstillere har købt plads på landsmødet i år – og dermed er der helt udsolgt, lyder det fra Fjernvarmebranchens Informationsfond.