27. okt 2021 Landsmøde

Fredagens program kan streames live

Landsmødet kan streames live fra Aalborg til din PC eller tablet fra kl. 09.00 til kl. 12.45 – se og hør bl.a. klimaminister Dan Jørgensens tale til Landsmødet.

Fredag kan du streame direkte fra Landsmøde 2019, hvor du blandt andet kan se og høre klimaminister Dan Jørgensens tale til landsmødet fra kl. 09.00. Foto: Jesper Voldgaard.

Dansk Fjernvarme gør det nu muligt for andre end deltagerne på Landsmøde 2021 i Aalborg Kongres & Konference Center at følge med i programmet. Hele fredagens program på den store scene – fra kl. 09.00 til kl. 12.45 – bliver nemlig streamet live, så du kan følge det på din PC, tablet eller mobil.

Det betyder, at du kan se og høre klimaminister Dan Jørgensen, der er første gæst på landsmødet fredag fra kl. 09.00. Senere på formiddagen er der live-streaming fra særudgaven af Energi På Toppen, der bliver afviklet mellem kl. 10 og 11.40.

Efterfølgende er der debat mellem en række klimaordførere på den store scene, hvor de skal debattere fjernvarmens rolle i den grønne omstilling, og hvordan de mener, at vi som samfund kommer videre med den grønne omstilling.

Her kan du høre og se Marie Bjerre (V), Søren Egge Rasmussen (EL), Katarina Ammitzbøll (KF) og Rasmus Nordqvist (SF).

Det er gratis at streame fra landsmødet fredag, og her er der link til, hvor du kan streame: https://getvisualtv.net/stream/?dansk-fjernvarme-h8qa6fxh3z