06. okt 2021 Regionalmøde

Medlemmerne er meget tilfredse med Regionalmøderne

Dansk Fjernvarme har fået overvældende positiv respons på de seks regionale møder, der blev afviklet i september – det fremgår af evalueringerne fra møderne. 

Søren Berg Lorenzen, varmechef i Dansk Fjernvarme, var en af mange oplægsholdere, som medlemmerne mødte på de seks regionale møder i løbet af september. I 2021 bliver Regionalmøderne igen afholdt på det traditionelle tidspunkt i februar og marts. Foto: Jesper Voldgaard.

Log på for at få adgang til denne artikel

Glemt password

Hvis du mangler dit password eller har glemt det, kan du nulstille det og vælge et nyt ved at klikke på linket "Glemt password". Indtast derefter din mailadresse og klik på Send-knappen, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Du kan altid ændre dit password igen ved at logge på og klikke på linket med dit navn øverst på hjemmesiden for at gå til ”Min profil”.

Hvis du ikke er oprettet som bruger eller vi ikke har registreret din mailadresse, så send os en mail. Du skal oplyse dit navn samt hvilket firma, du er ansat hos, hvorefter du vil få tilsendt dit password.

Med dit login kan du tilmelde dig kurser og arrangementer via hjemmesiden. Har du et personligt abonnement på magasinet Fjernvarmen kan du desuden læse online-udgaven af det nyeste magasin.

Hvis du er ansat i et varmeselskab, der er medlem hos Dansk Fjernvarme, har du endvidere adgang til de låste medlemssider.