05. okt 2021 Fjernvarmen

Årets største magasin er sendt i trykken

Oktober-nummeret er traditionelt årets største udgave af magasinet Fjernvarmen. Det er også tilfældet i år, hvor du op til årets landsmøde kan dykke ned i de 72 sider, der nu er sendt i trykken.

Strib er et af de områder, som Middelfart Fjernvarme nu kan gøre klar til at konvertere fra sort varme til grøn fjernvarme. Det kan du læse mere i den kommende udgave af Fjernvarmen. Foto: Jesper Voldgaard.

Oktober er landsmøde-tid, men det er også magasin-tid. På tirsdag udkommer årets femte udgave af magasinet Fjernvarmen nemlig og som altid er netop oktober-nummeret årets største.

Hele 72 sider med aktuelt fjernvarme-stof er i skrivende stund ved at blive trykt og gjort klar til distribution og fra mandag kan abonnenter med login læse online – omtrent samtidig med at den fysiske version gerne skulle lande i postkasserne.

Denne gang har bladets temasektion fået titlen ”Centrum for det grønne Danmark” – hvilket også er overskrift for årets landsmøde. I magasinet ser vi nærmere på, hvad der egentlig placerer fjernvarmen så centralt – og det foldes altså yderligere ud når branchen samles til landsmøde i Aalborg den 28. og 29. oktober.

Magasinets forside prydes af et flot drone-foto fra Middelfart, hvor bydelen Strib er blandt tre nye områder der kan se frem til at få fjernvarme inden længe. 1.100 husstande har indtil videre sagt ja tak til fjernvarmen – og i magasinet fortæller direktør Jesper Skov og formand Anders Nørregaard om deres arbejde med at få konverteringerne i hus.

Det og meget mere kan du læse i oktober-nummeret, der inden længe er på gaden.