29. sep 2021 Landsmøde

LM 2021: Alle udstillingsstande er udsolgt

Fjernvarmesektorens leverandører har været hurtige, så allerede nu kan FIF melde om udsolgt af både stande og træfpunkter til Landsmødet i oktober.

FIF melder allerede nu, at alle stande og træfpunkter til Landsmøde 2021 er udsolgt, og at der endda er venteliste. Foto: Jesper Voldgaard.

Det er ikke bare medlemmerne, der viser stor interesse for at komme med på fjernvarmesektorens største arrangement i 2021 – Landsmødet. Det gælder også for de mange leverandører til fjernvarmesektoren, der har været hurtige til at byde ind på både stande og træfpunkter.

FIF – Fjernvarmens Informationsfond – står for salget af de populære stande og træfpunkter, hvor leverandører kan fremvise deres produkter og komme i dialog med de besøgende på Landsmødet.

- Interessen for at udstille på landsmødet har været forrygende og alle stande og træfpunkter er udsolgt. Vi har endda flere interesserede på venteliste, siger direktør i FIF, Majbritt Fegar.

Det betyder, at der nu er solgt 74 træfpunkter, 49 stande og 16 minitræfpunkter, der fordeler sig på i alt 139 udstillere, da der er nogle, der har mere end én stand eller et træfpunkt.

- Det er meget glædeligt med den store opbakning fra leverandørerne, og det viser, at de ser frem til at netværke med både fjernvarmeselskaberne – og hinanden, siger Majbritt Fegar.

Hvis du har lyst til at vide mere om Landsmøde 2021 eller melde dig til, kan du komme videre her.