27. sep 2021 Ledelse & bestyrelse

Forstå bestyrelsens økonomiske ansvar

Som bestyrelsesmedlem har du et stort økonomisk ansvar, og for at opnå succes er det afgørende, at du er klædt forsvarligt på.

Alle bestyrelsesmedlemmer har et ansvar, når det kommer til forvaltning af selskabets økonomi. På dette populære bestyrelseskursus får du lige præcis overblik over de vigtigste økonomiske sammenhænge og faresignaler i økonomien.

Dato: 17. november 2021
Tid: 09.15-15.45 (morgenmad fra 08.45)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Måske er du ny i bestyrelsen og mangler viden, måske har du mange års erfaring, men trænger til en update for at sikre et mere frugtbart bestyrelsesarbejde? Uanset din erfaring er kurset aktuelt og udbytterigt for alle bestyrelsesmedlemmer uanset selskabsform.

”Det bedste ved kurset var de relevante emner. Det var godt at vi var en samlet bestyrelse afsted, så hele bestyrelsen kommer hjem, og kan arbejde videre med emnerne. Kunne anbefales til andre bestyrelser!”

-Lars Rytter, Tønder Fjernvarme

Læs mere om kurset 'Bestyrelsens økonomiske ansvar’ og se det fulde program.

Netværk med andre bestyrelser
På kurset får du en grundlæggende forståelse for de regnskabsmæssige sammenhænge, og den lovgivning der er tilknyttet. Derudover er kurset en unik mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med andre, som sidder med de samme problemstillinger som dig i hverdagen.

”Som nyt bestyrelsesmedlem har det været super inspirerende og gavnligt med masser af gode input til det videre bestyrelsesarbejde. Rigtig mange gode perspektiver på varmeforsyningsloven og gode indspark til en værdiskabende bestyrelse.”

-Michael Christensen, Løgumkloster Fjernvarme

Tilmeld dig kurset ‘Bestyrelsens økonomiske ansvar’ her.